Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte doma starý smartphone, tablet, notebook či smartwatch nejen z dílny Applu, ale třeba Samsungu, Sony, Huawei, Xiaomi či Honoru a rádi byste si jich zbavili? Pak pro vás máme tip, jak to udělat pohodlně a hlavně výhodně. Řešením je výhodný výkup elektroniky u iStores.sk, díky kterému můžete při nákupu nového Apple zařízení na splátky získat slevu ve výši až 50 €. Jak na to?

Vykoupit své staré zařízení lze buď přes online formulář, kterým si zajistíte i jeho bezplatné vyzvednutí u vás doma avšak na úkor toho, že na finální cenu budete muset počkat, nebo přímo na pobočkách slovenského iStores, na kterých vám stará zařízení na počkání ocení tamní technici. Pokud budete ať už v prvním či druhém případě s cenou souhlasit a zároveň si vyberete nějaké Apple zařízení na splátky, k výkupní ceně, která bude odečtena z ceny novinky, bude přičten i bonus. Její výše jsou tyto:

  • Při koupi jakéhokoliv Macu na splátky je sleva dalších 50 €
  • Při koupi jakéhokoliv iPhonu na splátky je sleva dalších 30 €
  • Při koupi jakéhokoliv iPadu na splátky je sleva dalších 30 €
  • Při koupi jakýchkoliv Apple Watch na splátky je sleva dalších 20 €

Je nicméně nutné počítat s tím, že splátkový nákup nového Apple zařízení lze provést jen přímo v prodejnách iStores a to při nákupu v minimální hodnotě 100 €. Zároveň platí, že hodnota nákupu musí být vyšší než hodnota vykupovaného zařízení. 

Veškeré informace o akci Zaplať starým za nový naleznete zde

PR-vykup-splatky

Dnes nejčtenější

.