Zavřít reklamu

CES 2017 je za dveřmi a v posledních 48 hodinách se to tak hemží různými tiskovými zprávami, kterými dávají výrobci do světa najevo, že přichází s novými produkty. Kdy lépe oznámit svou novinku, než těsně před otevřením největšího světového veletrhu, kde bude každý a každý si ji bude moci pořádně prohlédnout. Výjimkou není ani společnost ExoLens, která si připravila speciální obal pro iPhone 7, který v sobě integruje objektiv s optikou firmy Zeiss.

Obal má dva hlavní způsoby využití. V první řadě se jedná o ochranný obal, jehož funkce je každému zcela jasná. Ochraňuje jak boky, tak záda telefonu proti fyzickému poškození či opotřebování. Tato ochranná funkce má však ještě jednu nadstavbu, kryt má totiž integrovaný socket na různé objektivy, na kterých ExoLens spolupracuje s renomovanou společností vyrábějící optická zařízení, Zeiss.

Nový obal je kompatibilní se všemi doposud vydanými optikami a to jak od Zeiss, tak od ExoLens Prime. Ceny těchto objektivů se pohybují od 150 do 200 dolarů. Dostupnost je předpokládaná na první čtvrtletí letošního roku. Ceny nových modelů a bundlů nebyly ještě specifikovány. Dá se ale předpokládat, že v průběhu veletrhu vyplují na povrch další informace s tím, jak si budou moci návštěvníci nové zařízení osahat. Při těchto prezentacích na stáncích vždycky nějaké detailnější info unikne ven.

exolenscase-250x461

exolens-980x420

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.