Zavřít reklamu

Remind Me Faster

Hledáte aplikaci, která vám umožní bleskově zaznamenávat připomínky všeho druhu? Pak je Remind Me Faster pro vás to pravé! Tato aplikace je navržena tak, abyste přidávali připomínky s co nejmenším počtem klepnutí. Rozhraní aplikace je minimalistické a optimalizované pro rychlé zadávání textu. Nemusíte se zdržovat zdlouhavým procházením menu a nastaveními – jednoduše napište, co si potřebujete zapamatovat, a samozřejmostí jsou widgety pro uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Remind Me Faster stáhnete zde.

MyDayWidget – Calendar Widgets

MyDayWidget je chytrá aplikace, která vám pomůže zorganizovat si den a mít vždy přehled o svých úkolech, událostech a dalších důležitých informacích. Pomocí intuitivních widgetů si přizpůsobíte zobrazení informací na domovské obrazovce a uzamčené obrazovce vašeho iPhonu tak, aby vám perfektně vyhovovaly. Vytvářejte widgety v různých velikostech a s různými informacemi. Můžete si zobrazit nadcházející události z kalendáře, připomínky, úkoly, počasí, novinky a mnoho dalšího.

Aplikaci MyDayWidget – Calendar Widgets stáhnete zde.

NapBot

NapBot je již dříve osvědčená aplikace pro sledování spánku na iPhonech, která se s nejnovější aktualizací stává ještě užitečnější. Díky ní přibyla podpora widgetů na uzamčené obrazovce, která vám umožní sledovat a zobrazovat data o spánku přímo z uzamčené obrazovky vašeho telefonu. Tato funkce se sice hodí spíše jen pro úzkou skupinu uživatelů, ale pro ty, kteří ji ocení, se stane nepostradatelnou. Pokud patříte mezi ty, kteří ráno rádi hned po probuzení kontrolují svůj spánek, widget NapBot vám ušetří čas a námahu s odemykáním telefonu a otevíráním aplikace.

Aplikaci NapBot stáhnete zde.

Date Today

Díky aplikaci s názvem Date Today si na domovské nebo uzamčené obrazovce zobrazíte datum a čas tak, jak se vám líbí, a to hned na první pohled. Aplikace Date Today je navržena tak, aby byla co nejjednodušší a nejpřehlednější. Widget zobrazí pouze datum a čas, a to ve vámi zvoleném stylu. Můžete si vybrat z široké škály motivů, barev a písem. Widget si tak upravíte přesně podle svého gusta a sladíte ho s designem vašeho iPhonu.

Aplikaci Date Today stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.