Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

World of Juice

World of Juice vás zavede do světa puzzlí. Vaším úkolem je spojovat čáry a naplňovat sklenice lahodným džusem. Každý hlavolam skrývá mnoho kreativních řešení, takže se nebojte experimentovat a najít tu svoji cestu k vítězství. Naučit se to zvládnete snadno, ale stát se mistrem bude pořádná výzva. Vyzvěte své kamarády a užijte si společnou zábavu plnou logických úkolů. Tak na co ještě čekáte? Vstupte do světa puzzlí a ukažte, co ve vás dřímá!

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci World of Juice stáhnete zde.

Tap Dot Tap

Připravte se na ultimátní test reflexů a přesnosti pro vaše prsty. V Tap Dot Tap se pustíte do rychlé a návykové výzvy, kde je vaším úkolem bleskurychle poklepávat na objevující se tečky. Na jejich stisknutí budete mít jen milisekundy, takže jediné, co vás udrží ve hře, jsou bleskové reflexy.

  • Původní cena: 0,29$

Aplikaci Tap Dot Tap stáhnete zde.

Speech to Text: Voice to Text

Jak již samotný název napovídá, aplikace Speech to Text : Voice to Text vám poslouží při zápisu nadiktovaných vět. Tento nástroj používá sofistikované API, pomocí kterého byste měli dosáhnout co možná největší přesnosti. Aplikaci ocení především studenti, podnikatelé a ostatní, kteří si potřebují zaznamenat své myšlenky a řadu dalších záležitostí. Podpora češtiny je samozřejmostí.

  • Původní cena: 1,49$

Aplikaci Speech to Text stáhnete zde.

Lumos: Sun and Moon Tracker

Aplikace Lumos: Sun and Moon Tracker pro iPhone se stane vaším nepostradatelným pomocníkem ať už plánujete focení, svatbu nebo instalaci solárních panelů. Tato intuitivní a zároveň výkonná aplikace přesně předpovídá polohu slunce a měsíce v jakýkoli čas, v jakýkoli den a na jakémkoli místě.

  • Původní cena: 1,99$

Aplikaci Lumos: Sun and Moon Tracker

Aplikace zdarma pro Mac

Blaeberry

V době, kdy neustále čteme texty, prohlížíme si obrázky a sledujeme videa na obrazovkách počítačů a telefonů, trpí naše oči únavou a hrozí jim i onemocnění související s věkem. Stejně jako o své tělo pravidelným cvičením a aktivitou pečujeme, musíme pečovat i o své oči. I ony potřebují pravidelný trénink. Blaeberry pro Mac vám v tom pomůže. Tato aplikace nabízí sadu očních cvičení doporučených oftalmology, která vám pomohou uvolnit oční svaly, zmírnit únavu a předcházet očním onemocněním. Cvičení s Blaeberry je snadné a zábavné. Aplikace vám pomůže s jejich správným prováděním pomocí chytré haptické zpětné vazby, vizuálních návodů a hlasového asistenta. Blaeberry spolupracuje s aplikací Zdraví, takže máte ucelený přehled o svém zdraví a pokroku v cvičení.

  • Původní cena: 5,99$

Aplikaci Blaeberry stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.