Zavřít reklamu

Jak v Safari na iPhonu sdílet více karet najednou? Naučte se, jak sdílet více karet Safari najednou a ušetřete čas a námahu. Tento užitečný tip vám usnadní práci a zjednoduší sdílení webových stránek s ostatními. Pojďme se podívat na jednoduchý návod, jak na to.

V dnešní digitální éře, kdy je multitasking klíčem k produktivitě, se může hodit znát šikovné triky, které vám usnadní práci. Sdílení webových stránek s přáteli, kolegy nebo na sociálních sítích je běžnou záležitostí, ale co když chcete sdílet hned několik otevřených karet najednou? V Safari to není žádný problém.

Jak v Safari na iPhonu sdílet více karet najednou

Pokud chcete v Safari na iPhonu sdílet více karet najednou, postupujte podle následujícího návodu.

  • Otevřete Safari: Začněte tím, že spustíte aplikaci Safari na svém iPhonu nebo iPadu. Ujistěte se, že máte otevřené karty, které chcete sdílet.
  • Zobrazte náhledy karet: V pravém dolním rohu obrazovky klepněte na ikonu karet. Tím se zobrazí náhledy všech vašich otevřených karet.
  • Vyberte karty: Podržte prst na jedné z karet, kterou chcete sdílet. Malinko s ní pohněte a poté klepnutím na další karty je vyberte.
  • Vytvořte balíček karet: Po výběru požadovaných karet je stále držte prstem. Tím vytvoříte balíček karet, který budete moci sdílet.
  • Opusťte Safari: Nyní můžete pustit prst z balíčku karet a opustit aplikaci Safari. Váš balíček karet bude stále aktivní.
  • Sdílejte karty: Otevřete aplikaci, kam chcete karty nasdílet (např. Zprávy, Pošta, Facebook). Jakmile se u karet objeví zelené tlačítko +, klepněte na něj a sdílejte vybrané webové stránky.

Sdílení více karet Safari najednou je užitečná funkce, která vám usnadní práci a zjednoduší sdílení webových stránek s ostatními. Vyzkoušejte tento tip a uvidíte, jak vám pomůže zefektivnit váš čas online.

Dnes nejčtenější

.