Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nejen nadšení jablíčkáři ocení tyto novinky. Pokud potřebujete nabíjecí kabel s magnetickými koncovkami, držák na airtag nebo smart kartu pro ještě snazší nalezení telefonu, jsou tyto nové kusy přímo pro vás.

USB napájecí kabely s magnetickými koncovkami a ohebným kloubem jsou ideální pro nabíjení zařízení s konektory USB-C, Lightning a Micro-USB. Nemusíte všude brát několik kabelů, když jednoduše stačí jeden. Výhodou je volnost pohybu telefonu při nabíjení díky kloubu, ultra silné magnetické uchycení koncovek a spolupráce s téměř každým zařízením (auto, USB adaptér, powerbanky a další). Vybrat si můžete z délky 90 a 180 centimetrů pro maximální komfort při používání. Nové kabely jsou dostupné rovněž i v magnetické verzi s názvem MagStack. Kabel se vždy automaticky vrátí do původního tvaru a tak nedochází k otravnému zamotání.

Kabely lze zakoupit zde

Statik MagStack USB kabel (3)

Dalším zajímavým produktem je Smart karta, nezbytný doplněk pro majitele zařízení Apple. Tato tenká karta s dobíjecí baterií umožňuje uživatelům mít své peněženky a další osobní věci neustále pod dohledem. S funkcí Najít skrze iPhone je ztracená věc snadno lokalizovatelná a pokud není viditelná, lze kartu prozvonit. Baterie vydrží až 5 měsíců a nabíjí se jednoduše bezdrátově. Ultra tenký design umožní kartu snadno umístit do peněženky, jelikož její tloušťka činí pouze 2mm.

Smart Card lze zakoupit zde

SILO_smartcardsmoke_3fd492b2-558d-45b1-ba56-c3248a4d106d_1300x

Pro ty, kdo preferují Apple AirTag, máme také novinky. Držák v podobě karty pro Apple AirTag se vejde do peněženky a slouží jako pouzdro, případně nabízíme i klíčenku s kovovým kroužkem a odolným poutkem pro snadné připevnění. S našimi držáky budete mít všechny své věci, jako jsou klíče, peněženka nebo batoh, vždy pod kontrolou.

SlimCard lze zakoupit zde

01_KeySmart_SlimCard_Silo01_1300x

Věříme, že várka novinek od KeySmart a Statik, zavedených výrobců doplňků, potěší nejen nadšené jablíčkáře.

Dnes nejčtenější

.