Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením nových náhlavních sluchátek? Pak pro vás máme tip na model, který by vás mohl oslovit. Společnost Beats, kterou již řadu let vlastní Apple, totiž nedávno představila zbrusu nová náhlavní sluchátka, která lze s trochou nadsázky označit za jakousi levnější variantu AirPods Max. A právě ty začala nyní prodávat i Mobil Pohotovost.

Beats Solo4 navazují na dřívější model Solo 3, avšak s tím, že je výrobce dle svých slov přepracoval jak zevnitř, tak i zvenčí, aby poskytovala vylepšený výkon a zároveň skvěle padla na uši a nabízela skvělou výdrž baterie. O zvuk se zde starají vlastní 40mm měniče speciálně vyladěné pro hudbu a navržené tak, aby minimalizovaly artefakty a jakákoliv zkreslení. Ve spojení s Apple produkty je zde pak k dispozici i podpora personalizovaného prostorového zvuku s dynamickým sledováním hlavy, které vás do poslechu daného obsahu skvěle vtáhne.

Vylepšení se dle očekávání dočkaly i digitální mikrofony s inteligentním algoritmem pro redukci šumu, který byl dle slov Applu vyškolen více než 7000 hodinami poslechu šumu v reálném prostředí. Právě skvělý trénink mu má dodávat vynikající schopnosti, které oceníte jak při hovorech, tak třeba i aktivaci hlasového asistenta hlasovým pokynem. Co se týče propojení se zdrojem zvuku, k dispozici jsou celkem tři možnosti – přes Bluetooth, přes USB-C či 3,5mm jack konektor. V případě USB-C je pak k dispozici bezztrátový zvuk a podpora nabíjení při poslechu, 3,5mm jack je zase jednoduchou klasikou.

Jednou z nejzajímavějších vlastností nových sluchátek je bezesporu jejich skvělá výdrž. Výrobce láká na až 50 hodin přehrávání, což je jen pro představu o 10 hodin více než nabízela předešlá generace. Co se pak týče telefonních hovorů, na jedno nabití jich sluchátka zvládnou až 36 hodin, což je taktéž neuvěřitelná porce. A díky podpoře rychlonabíjení stačí 10 minut na to, aby bylo možné sluchátka využívat dalších pět hodin poslechu. Poměrně překvapivě zde sice chybí podpora ANC, nicméně vzhledem k designu těchto náhlavních sluchátek je víceméně jasné, že i pasivní izolace bude opravdu skvělá.

Beats Solo 4 spoléhají na vlastní čipovou platformu Beats zajišťující vynikající kompatibilitu jak s iOS, tak s Androidem a tedy i podporu Apple Find My či Android Find My Device. Samozřejmostí je navíc naprogramovatelné tlačítko „B“ či podpora aktivace hlasových asistentů hlasem. Vzhledově jsou pak sluchátka velmi podobná modelu Beats Solo 3 s tím, že váží pouhých 217 gramů a nabízí velmi pohodlné odnímatelné náušníky.

Pokud vás Beats Solo4 zaujala, máme pro vás super zprávu. Mobil Pohotovost je totiž již má v omezeném počtu skladem s tím, že jejich cena začíná na 5790 Kč. Koupit je lze ale i na splátky od 173 Kč měsíčně. V obou případech pak máte samozřejmě nárok na dopravu zdarma.

Beats Solo4 lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.