Zavřít reklamu

Společnost Dnsys se sídlem v Pekingu se zaměřuje na vývoj inovativních produktů v oblasti exoskeletonů a robotiky. Na platformě Kickstarter představuje svůj nejnovější produkt – exoskeleton Dnsys X1, určený pro outdoorové aktivity a každodenní použití. Jeho vznik můžete nyní podpořit také vy.

Dnsys X1 je lehký a kompaktní exoskeleton, který uživatelům umožňuje překonávat fyzické bariéry a znovu objevovat radost z pohybu. Díky pokročilým technologiím, jako jsou umělá inteligence a vysoce výkonné motory, dokáže X1 okamžitě rozpoznat pohybový vzorec uživatele a poskytnout mu přesně cílenou podporu při chůzi, běhu i lezení. Exoskeleton se může pochlubit lehkým a kompaktním designem, díky kterému se příjemně nosí a je skladný, takže ho uživatelé mohou mít vždy s sebou. Díky podpoře umělé inteligence se X1 v reálném čase přizpůsobuje pohybu uživatele a terénu, čímž zajišťuje optimální podporu. Exoskeleton dokáže ušetřit až 50 % energie svého nositele, čímž prodlužuje jeho výdrž při outdoorových aktivitách. Díky tomu se mohou uživatelé pohybovat rychleji, zdolávat náročnější terény a nosit těžší batohy s větší lehkostí. Exoskeleton navíc snižuje riziko zranění a a chrání kolena při sjezdech.

Exoskeleton je vybaven patentovaným motorem s vysokým výkonem a nízkou hmotností, díky podpoře AI dokáže předvídat pohyby uživatele a poskytovat plynulou asistenci, a snímače pohybu se zase postarjí o přesné sledování pohybu uživatele a terénu. Na jedno nabití dokáže exoskeleton svému nositeli posloužit až na 25 kilometrů, v propojené aplikaci je zároveň možné sledovat stav zařízení spolu se zdravotními daty uživatele v reálném čase. Exoskeleton Dnsys X1 je vybaven devíti bezpečnostními moduly, které zajišťují jeho bezproblémový chod a bezpečnost uživatele za všech okolností. Za vývojem exoskeletonu X1 stojí tým předních odborníků z oblasti robotiky, lékařství a umělé inteligence. Společnost Dnsys má za sebou spolupráci se společnostmi jako Segway, DJI a Xiaomi. Pokud vás produkt zaujal, vězte, že se k němu dá dostat za velmi zajímavou cenu. Na Kickstartetu si totiž lze jeho základní verzi zajistit už od 499 dolarů, tedy v přepočtu 11 700 Kč.

Podrobnosti naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.