Zavřít reklamu

Viber

Viber je bezplatná aplikace pro volání a zasílání zpráv, která vám umožňuje spojit se s přáteli a rodinou po celém světě. Používá vaše internetové připojení, takže za volání a zprávy neplatíte žádné poplatky. Nabízí skupinové chaty s až 250 účastníky, samozřejmostí je sdílení souborů včetně těch mediálních, a podpora koncového šifrování. Viber umožňuje zabezpečení konverzací za pomoci PIN kódu, a ke zprávám, skupinovým konverzacím i hlasovým hovorům nemají přístup ani provozovatelé aplikace.

Aplikaci Viber stáhnete bezplatně zde.

Signal

Signal je bezplatná aplikace pro zasílání zpráv s důrazem na soukromí. Je snadno použitelná a nabízí silné šifrování typu end-to-end, které chrání vaše konverzace před zvědavými zraky. Kromě hlasových hovorů a zpráv včetně skupinových podporuje Signal sdílení souborů všeho druhu, samolepky, GIFy, možnost uzamčení za pomoci kódu a spoustu dalšího. V aplikaci Signal můžete pro lepší soukromí využít funkci mizejících zpráv, někomu může nicméně vadit navázání Signalu na telefonní číslo.

Aplikaci Signal stáhnete bezplatně zde.

Threema

Threema je švýcarská aplikace pro zasílání zpráv, která se zaměřuje na soukromí a anonymitu. Na rozdíl od jiných populárních aplikací pro zasílání zpráv nevyžaduje Threema telefonní číslo ani jiné osobní údaje pro registraci. Místo toho vám Threema vygeneruje jedinečný ID, které používáte k identifikaci a komunikaci s ostatními uživateli. Za snesitelný jednorázový poplatek získáte celou řadu prémiových funkcí a špičkové zabezpečení, možnost anonymních konverzací, zabezpečené hlasové i video hovory a spoustu dalšího.

Aplikaci Threema stáhnete za 129 korun zde.

Wire Messenger

Wire Messenger je bezplatná a bezpečná platforma pro spolupráci, která umožňuje komunikovat a sdílet informace snadno a bezpečně. Je dostupná na všech zařízeních a operačních systémech, takže váš tým může spolupracovat ať už je v kanceláři nebo na cestách. Samozřejmostí jsou skupinové chaty i videokonference, integrace s kalendářem a spoustu dalšího. O vaše bezpečí a soukromí se postará koncové šifrování i zabezpečení veškerých komunikací v aplikaci.

Aplikaci Wire Messenger stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.