Zavřít reklamu

iPhony 15 (Pro) jsou sice na pultech obchodů již pěkných pár měsíců, to však neznamená, že u nich již stihl Apple vyřešit všechny problémy. V poslední době se na diskuzních fórech hromadí například stížnosti na trable s Bluetooth připojením. A jak se zdá, Applu se do opravy problému příliš nechce, jelikož jej na něj jablíčkáři alespoň dle svých příspěvků upozorňují již relativně dlouho. 

Problémy s Bluetooth spočívají jednoduše v neustálém odpojování se a opětovném připojování telefonu a druhého zařízení. Je jedno, zda se jedná o auto, ve kterém kvůli tomu vznikají problémy s CarPlay či přehráváním hudby, nebo o sluchátka či reproduktory, zvláštní chování se týká naprosto všeho. A co je možná nejzajímavější, zatímco některým uživatelům se odpojují veškerá přes Bluetooth připojená zařízení, některým jen nějaká – tedy například v autě jim Bluetooth „drží“ bez problému, zatímco sluchátka a reproduktory jsou s iPhony 15 (Pro) nepoužitelná. 

Bohužel, jakékoliv alternativní řešení v tuto chvíli podle všeho neexistuje, tedy snad až na úplnou přeinstalaci iPhonu, která však zárukou vyřešení taktéž tak úplně není. Některým uživatelům nicméně Apple telefony při reklamacích vyměnil, přičemž na nových modelech se problémy údajně již nevyskytovaly. Jiné zákazníky však měl odbýt s tím, že na opravě se již pracuje a přinese jí některá z budoucích verzí iOS 17. Pokud tedy trpíte nestabilním Bluetooth i vy, v tuto chvíli vám nezbývá než čekat na opravný update, popřípadě zkusit přeinstalaci vašeho iPhonu, která může taktéž s trochou štěstí trable vyřeší.

Dnes nejčtenější

.