Zavřít reklamu

Opět budeme brnkat na strunu nostalgie hráčů. Rok 2003 byl rovněž po stránce vydaných her velmi povedený. Vyšlo několik herních legend, které hráči rádi zapnou i dnes. Která z níže jmenovaných je vaše oblíbená?

Call of Duty

První díl populární herní série, která v současné době dokáže rozčílit nejednoho skalního fanouška. Skvělý první díl, na který většina nedá dopustit. Dříve oblíbená série nyní naráží na nedostatek nových nápadů, krátké kampaně a možná i na lenost tvůrců. První díl se dočkal rovněž povedeného datadisku.

Vietcong

Česká hra s perfektním dabingem, která hráče zavedla v roli seržanta Hawkingse do války ve Vietnamu. Hra, která by si rozhodně zasloužila nějakou formu remasteru.

Warcraft 3: Frozen Throne

Datadisk, který příběhově navázal na Reign of Chaos. Přibyly nové jednotky, noví hrdinové a za mě se jedná o jeden z nejlepších datadisků, který kdy ke hře vyšel. Samozřejmostí je perfektní český dabing.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Pokračování skvělého prvního dílu dorazilo s pokračováním příběhu a vylepšenou grafikou. Stejně jako v případě prvního dílu nyní studio Remedy chystá remake.

Hidden and Dangerous 2

Další česká hra, která patří u nás k velmi oblíbeným. Jde o titul od tvůrců Mafie.

Prince of Persia: The Sands of Time

První díl herní trilogie o Princi z Persie, který se dočkal velmi kladného přijetí ze strany fanoušků. V současné době chystá Ubisoft remake.

Gothic II

Druhý díl Gothicu přinesl lepší hratelnost, více možností a vychytání much (alespoň částečné), kterými trpěl první díl. Na svou dobu velmi propracované RPG.

NHL 2004

Herní hokej přišel v roce 2003 s novým enginem, který ve velkém změnil dosud poměrně arkádové hraní. Ročník, který se již na klávesnici příliš dobře nehrál a bylo za hodno sáhnout po herním ovladači.

SimCity 4

Populární budovatelská strategie, v níž jste mohli vytvořit vlastní město. Samozřejmě jste museli čelit různým nástrahám.

Need for Speed: Underground

Netřeba představovat. Jeden z nejlepších dílů herní série vůbec. Obrovský skok kupředu, který k dokonalosti dotáhl druhý díl.

Colin McRae Rally 3

Věc dělána pro milovníky rallye. Oproti druhému dílu se zlepšila grafika i fyzikální model. Pokud jste měli k této hře volant, čekalo vás parádní hraní.

Dnes nejčtenější

.