Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vzhledem k tomu, že se tablety staly populárními v mobilní kanceláři a při dálkovém studiu, zaznamenala společnost Blackview jako profesionální technologická společnost vyrábějící tablety rostoucí poptávku po tabletech s velkou obrazovkou pro práci, studium a zábavu. Po měsících příprav nedávno celosvětově uvede na trh svůj nejnovější 12palcový vlajkový tablet Tab 18 s ultra velkou obrazovkou, který je plně modernizovaný a přináší uživatelům zcela nový inteligentní životní styl.

1

1. Vylepšený displej

Ať už se jedná o obrázky nebo texty, prohlížení na tabletu Tab 18 je příjemnější díky 12palcovému ultra velkému 2,4K displeji s poměrem obrazovky k tělu 86,6 % a ještě pohodlnější díky sníženému vyzařování modrého světla, autorizovanému certifikací TÜV SÜD Low Blue Light. Kromě toho je tabletu Tab 18 přiřazeno několik režimů pro pohodlí očí pro různé případy použití.

2

Pro lepší zážitek ze sledování obsahu prošel tablet Tab 18 certifikací Widevine L1, která vám umožní ponořit se do streamovaného obsahu v rozlišení 1080P na platformách, jako je Netflix a další. Dokáže také poskytnout zážitek podobný práci na počítači díky zobrazení ve více oknech a také zobrazení na rozdělené obrazovce, abyste mohli rychleji a efektivněji plnit své úkoly. Společnost Blackview nabízí také další možnosti, včetně magnetické klávesnice 2 v 1 s technologií Bluetooth a magnetického pera S Pen Gen 2, které je testováno s citlivostí na tlak 4096 úrovní pro přirozené psaní jako perem.

3

2. Vyšší výkon

Vzhledem k tomu, že tablet s velkou obrazovkou se často používá pro náročné úlohy, jako je multitasking, graficky náročné hry a streamování, je Tab 18 vybaven výkonným 6nm osmijádrovým procesorem MediaTek Helio G99 Soc, který je spojen s až 24 GB RAM (12 GB rozšiřitelných bez příplatku) a 256 GB ROM, kterou lze dále rozšířit o 1 TB pomocí karty microSD. Kromě toho je výkon dále zvyšován špičkovými technologiemi, jako je Atomized Memory 2.0 a další.

4

3. Vylepšený OS

Tablet Tab 18 je navržen tak, aby vám zpříjemnil práci s ultra velkým 12″ tabletem Tab 18. Běží na něm systém Android 13 s aktuálním operačním systémem DokeOS_P 4.0 pro chytřejší životní styl s vylepšeními, včetně režimu PC Mode 2.0, vylepšené funkce rozdělené obrazovky, panelu úloh, vylepšené aplikace Notebook a dalších vylepšení především v oblasti efektivity, designu, soukromí a výkonu, aby byl váš každodenní život jednodušší a lepší v mnoha významných ohledech.

5

4. Vylepšený zvuk

Tab 18 je vybaven čtveřicí reproduktorů Harman Kardon®, které jsou symetricky rozmístěny po obou stranách a zajišťují prostorový zvuk. Pro různé scénáře je Tab 18 vybaven realistickými zvukovými efekty vyladěnými pomocí Harman AudioEFX® 2.0.

6

5. Vylepšení výdrže baterie

Pro podporu delšího používání na cestách je Tab 18 vybaven baterií s kapacitou 8800 mAh a výdrží až 12 hodin denního používání, kterou doplňuje 33W rychlé nabíjení.

6. Lepší fotoaparát

Co se týče fotoaparátů, je Blackview Tab 18 vybaven 8MP+16MP fotoaparáty, díky nimž budou vaše videohovory a konference a snímky poznámek ze třídy přehlednější. Kromě toho Tab 18 podporuje funkci Smart Google Lens, která uspokojí vaši potřebu skenování dokumentů, překladu, rozpoznávání objektů a ještě více. Díky algoritmu Blackview ArcSoft® 7.0 se výsledky fotografování zlepší o 15 %. Tab 18 je také vybaven několika režimy fotoaparátu pro různé scénáře.

7

Cena a dostupnost

Blackview Tab 18 bude k dispozici ve třech barvách: Glacier Blue, Turquoise Green a Space Grey. Od 11. do 17. listopadu 2023 našeho času můžete získat Tab 18 za pouhých 199 dolarů (50% sleva!) pro prvních 500 objednávek s využitím časově omezeného kuponu. Klikněte a využijte tuto příležitost!

Se slevovým kódem 12OT21 využitým v období od 11. do 17. listopadu bude mít prvních 500 objednávek sníženou cenu na 170 USD.

Dnes nejčtenější

.