Zavřít reklamu

Spoluzakladatel společnosti Apple Steve Wozniak byl dnes ráno hospitalizován v nemocnici v Mexico City. Mezi prvními o této skutečnosti informoval server TMZ s odvoláním na informované zdroje.

Steve Wozniak je v současné chvíli podle dostupných zpráv v nemocnici. Server TMZ s odvoláním na „přímo informované zdroje“ uvedl, že spoluzakladatel Applu byl hospitalizován s příznaky, připomínajícími cévní mozkovou příhodu – mimo jiné se mělo jednat o závratě. Wozniak se ve středu odpoledne, tedy pár hodin před hospitalizací, měl zúčastnit akce Světového obchodního fóra v Mexico City. Zprávu zatím nicméně nelze považovat za stoprocentně jistou, protože například agentura Reuters uvedla, že Wozniakovu údajnou hospitalizaci nemůže potvrdit.

Wozniak se údajně po skončení svého projevu na zmíněné akci svěřil své ženě s tím, že se necítí dobře. Ta mu řekla, aby okamžitě odjel do nemocnice. Wozniak se tomu údajně zpočátku bránil, jeho žena nicméně trvala na svém a po chvíli se oba skutečně vydali do místní nemocnice, kde se měl Wozniak podrobit vyšetření. V tuto chvíli nejsou zatím známé žádné bližší podrobnosti.

Steve Wozniak založil společnost Apple v roce 1976 spolu se Stevem Jobsem. V polovině osmdesátých let minulého století firmu opustil. Mimo jiné vždy uváděl, že spíše než astronomické výdělky a sláva jej jednoduše lákala práce s výpočetní technikou.

Dnes nejčtenější

.