Zavřít reklamu

Tisková zpráva: I letos se můžete těšit na již tradiční Online investiční konferenci, kterou každoročně pořádá brokerská společnost XTB. Právě včera XTB oznámila, že konference se koná v sobotu  25. 11. od 13:00. V tomto článku si krátce shrneme vše podstatné, co o nadcházející konferenci víme.

XTB se dlouhodobě profiluje nejen jako pouhý broker či investiční aplikace, skrze kterou můžete investovat či obchodovat na trzích. Aktivně se totiž snaží vzdělávat své klienty i veřejnost, a to prostřednictvím článků, ebooků, videí apod. Do tohoto edukačního repertoáru společnosti se řadí právě také větší konference či menší živá vysílání na YouTube.  

Letošní Online investiční konference bude opět v něčem speciální. Můžeme se totiž těšit na zaměřené panelové diskuze o konkrétních sektorech a populárních firmách, jež v nich působí. Nebude proto chybět diskuze na téma BigTech společností (včetně AIsemiconductors), dividendových společností (včetně populárních REITs) nebo firem z energetického sektoru. Třešničkou na dortu v programu konference pak bude poslední panelová diskuze, kde se budou probírat skryté investiční příležitosti, které aktuálně TOP investoři vidí na trhu.

Z řad řečníků stojí za zmínku např. Jaroslav Brychta, bývalý hlavní analytik XTB, který aktuálně spolupracuje s brokerem externě v rámci tvorby obsahu apod. Právě Jarda bude diskutovat s Danielem GladišemAlešem Vávrou, tedy s ostřílenými investory, na téma skrytých investičních příležitostí. Dále se můžete těšit na Dominika Stroukala, Annu Píchovou, Michala Semotana, ale také Ondřeje Koběrského, který je československou jedničkou mezi finančními YouTubery.

Celý program konference, včetně možnosti bezplatného přihlášení, naleznete zde: https://cz.xtb.com/online-investicni-konference-2023 

Kdy: sobota, 25. 11. 2023 od 13:00

Kde: neveřejné živé vysílání na YouTube kanálu XTB

Jak získat přístup: konference je zdarma, stačí vyplnit formulář na webu XTB a odkaz na vysílání Vám dorazí do mailu

Online_investing_conference_2023

Dnes nejčtenější

.