Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost DOOGEE, světový lídr v oblasti inovací odolných a chytrých telefonů, hrdě představuje své nejnovější výtvory, DOOGEE Smini a N50 Pro. Tato pozoruhodná zařízení jsou navržena tak, aby znamenala revoluci v outdoorovém fotografování a zároveň poskytovala nekompromisní výkon v těch nejnáročnějších podmínkách.

DOOGEE Smini: váš dokonalý společník na dobrodružství, velikost do dlaně, ale výkonný

DOOGEE Smini je telefon o velikosti dlaně, který se vyznačuje inovativními funkcemi a odolným designem, jenž se dodává v několika barvách, včetně Secret Realm Black, Silver Purple a Frost Silver, takže si uživatelé mohou vybrat telefon, který vyhovuje jejich stylu. Díky konstrukci velikosti dlaně (133,0*60,0*13,5 mm / 155 g) se snadno přenáší, zatímco vlastní tlačítko umožňuje rychlý přístup k často používaným aplikacím.

Snímek obrazovky 2023-11-01 v 12.25.43

Jednou z nejinovativnějších funkcí chytrého telefonu Smini je jeho zadní displej, který uživatelům umožňuje rychlý přístup k informacím, které chtějí znát, od teploty a vlhkosti až po aktuální čas, datum, úroveň nabití baterie a stav nabíjení. 4,5″ QHD+ TFT displej je chráněn normami IP68, IP69K a MIL-STD-810H, takže je odolný vůči vodě, prachu a pádům.

Smini je poháněn osmijádrovým procesorem Helio G99 taktovaným na 2,2 GHz a vyrobeným 6nm procesem. Je vybaven 15 GB RAM (8 GB + až 7 GB rozšířené RAM) a 256 GB ROM s možností rozšíření až na 2 TB, takže je ideální pro ukládání fotografií a videí. Je vybaven dvojitým fotoaparátem s umělou inteligencí (50 Mpx + 2 Mpx), který pořizuje úžasné fotografie a videa. Hlavní 50MP AI fotoaparát je ideální pro zachycení krajin a portrétů, zatímco 2MP makro fotoaparát je ideální pro detailní záběry. Přední 8MP fotoaparát je jako stvořený pro selfie a videohovory.

Běží na systému Android 13 a je vybaven 3000mAh velkou baterií, která podporuje 18W rychlé nabíjení. Je také vybaven bočním rozpoznáváním otisků prstů pro rychlý přístup a odemykáním obličejem pro větší bezpečnost. Díky přesnému navigačnímu systému (GPS | Glonass | Galileo | Beidou | AGPS) Smini zajistí, že se uživatelé nikdy neztratí, a jeho sada digitálních nástrojů a inteligentní ovládání z něj dělají dokonalého společníka pro outdoorová dobrodružství. Smini je také vybaven dvěma SIM kartami a dvoupásmovou Wi-Fi, takže je snadné zůstat ve spojení i na cestách. Podporuje také technologii NFC, která uživatelům umožňuje provádět platby pomocí služby Google Pay.

Celkově je DOOGEE Smini dokonalým odolným telefonem pro milovníky outdoorového fotografování. Jeho inovativní funkce, odolná konstrukce a vysoký výkon z něj dělají dokonalého společníka pro každé dobrodružství.

DOOGEE N50 Pro: Vylepšete svou fotografickou hru

Díky svým inovativním funkcím a propracovanému designu je DOOGEE N50 Pro dokonalým společníkem pro každého, kdo od svého smartphonu vyžaduje to nejlepší. Dvojitý fotoaparát Samsung® AI modelu N50 Pro je snem všech fotografů! S hlavním fotoaparátem s rozlišením 50 Mpx a umělou inteligencí můžete zachytit každý detail v ohromující čistotě. Zatímco 2MP makro fotoaparát umožňuje prozkoumat složité detaily světa. Navíc 8MP přední fotoaparát Samsung® je ideální pro selfie a videohovory. Tento smartphone je určen pro fotografické nadšence, kteří chtějí zachytit a sdílet svůj život se světem.

Snímek obrazovky 2023-11-01 v 12.25.49

N50 Pro je poháněn výkonným osmijádrovým procesorem a je vybaven 20 GB RAM (8 GB + až 12 GB rozšířené RAM) a 256 GB ROM s možností rozšíření až na 1 TB. Díky tomu telefon hravě zvládne i ty nejnáročnější úkoly. N50 Pro běží na systému Android 13, který uživatelům poskytuje nejnovější funkce a bezpečnostní aktualizace.

Snímek obrazovky 2023-11-01 v 12.25.56

6,52″ obrazovka s rozlišením HD+ a kapkou vody poskytuje pohlcující zážitek ze sledování, zatímco vytříbený a elegantní design dává telefonu vyniknout z davu. N50 Pro je velmi lehký, váží pouhých 187 g a je k dispozici v několika barvách: Granitově černá, Levandulově fialová a Mátově zelená. Telefon se vyznačuje také vysoce kvalitním zvukovým výkonem, který uživatelům zajišťuje, že si mohou vychutnat svou oblíbenou hudbu a videa s křišťálově čistým zvukem. N50 Pro je vybaven velkou baterií s kapacitou 4200 mAh a podporuje 18W rychlé nabíjení, což uživatelům zajišťuje, že mohou zůstat připojeni po celý den.

Je také vybaven bočním rozpoznáváním otisků prstů a odemykáním obličejem, což uživatelům poskytuje pohodlný a bezpečný přístup k telefonu. N50 Pro podporuje dvě SIM karty a dvoupásmovou Wi-Fi, což uživatelům zajišťuje, že mohou zůstat ve spojení, ať už jsou kdekoli. Telefon je také vybaven přesným navigačním systémem s GPS, Glonass, Galileo, Beidou a AGPS, který uživatelům poskytuje spolehlivou a přesnou navigaci.

DOOGEE N50 Pro je dokonalý chytrý telefon pro outdoorové fotografování, určený pro uživatele, kteří vyžadují ten nejlepší výkon, design a funkce. Díky výkonnému fotoaparátu, výkonnému procesoru a propracovanému designu je N50 Pro dokonalým smartphonem pro milovníky outdoorové fotografie.

DOOGEE Smini & N50 Pro bude možné zakoupit od 11. listopadu na AliExpress, DoogeeMall a Amazon. Pro více informací o produktech nebo slevách navštivte naše oficiální webové stránky na této adrese nebo nás sledujte na Facebook, Youtube a Tiktok.

Dnes nejčtenější

.