Zavřít reklamu

Tinder je populární seznamovací platforma, na které můžete prostřednictvím charakteristického „swipování“ vybírat, koho byste chtěli pozvat na rande. Výběr toho správného protějšku – ať už na jakékoliv aktivity – je obecně považován za sólo záležitost, které byste se měli věnovat jen vy sami. Tvůrci Tinderu jsou nicméně evidentně přesvědčeni o tom, že vaše rodina k tomu také má co říci.

Tinder totiž zavádí zbrusu novou funkci s názvem Matchmaker. „Nová funkce Tinderu Matchmaker umožňuje uživatelům pozvat jejich blízké bez ohledu na to, zda mají profil na Tinderu, aby si prohlédli a doporučili potenciální shody,“ popisuje novou funkci magazín The Verge. Uživatelé mohou funkci Matchmaker aktivovat přímo na kartě profilu, nebo v nastavení aplikace. V rámci funkce dojde k vytvoření speciálního odkazu, který je možné sdílet až s 15 přáteli nebo členy rodiny. Ti poté budou mít až 24 hodin na to, aby vám dali doporučení.

Jakmile uplyne stanovená časová lhůta, uživatel Tinderu může zkontrolovat, jaké kandidáty na rande mu jeho blízcí vybrali. Doporučené profily sice budou označeny odpovídajícím způsobem, rozhodující slovo ale naštěstí bude mít i nadále daný uživatel. V současné chvíli je funkce Matchmaker dostupná ve Spojených státech, Spojeném království, Kanadě a v hrstce dalších zemí.

Dnes nejčtenější

.