Zavřít reklamu

Jednou z funkcí, které Apple zavedl spolu s příchodem operačního systému iOS 17, je také Doprovod. Jedná se o funkci, díky které můžete dát vašim blízkým vědět, že jste se vydali například na cestu domů. Osoba, se kterou Doprovod sdílíte, bude mít přehled o tom, zda jste dorazili v pořádku, a nejen to.

Doprovod v iOS 17 je bezpečnostní funkce. Je navržena tak, aby informovala vaše blízké o tom, kde se nacházíte, když si to přejete. Namísto ručního odesílání zprávy, která by někoho informovala o tom, že jste dorazili na místo určení, funkce Doprovod tento proces usnadňuje tím, že odesílá také údaje o poloze a zajišťuje, že iPhone sděluje důležité údaje vaším jménem.

Jednou z hlavních výhod funkce Doprovod je zajištění bezpečnosti. Osobní bezpečnost je nejdůležitější, ať už se pohybujete pozdě v noci po ulicích, vydáváte se do neznámého území nebo míříte domů, Doprovod slouží jako digitální strážce. Nabízí bezpečí a dává vašim kontaktům vědět, že jste bezpečně dorazili do zamýšleného cíle.

  • Pokud chcete aktivovat funkci Doprovod, spusťte na iPhonu Zprávy.
  • Klepněte na tlačítko + nalevo od pole pro zadání zpráv.
  • V menu, které se vám zobrazí, klepněte na Doprovod.
  • Pokud chcete upravit detaily, klepněte na Upravit.
  • Klepněte na šipku pro odeslání.

Funkce Doprovod dokáže sledovat vaši trasu v reálném čase a v případě jakýchkoli odchylek nebo zpoždění odesílat kontaktům upozornění. Zajišťuje, že vaši blízcí budou vždy informováni, i když vaše cesta neproběhne podle plánu.

Dnes nejčtenější

.