Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Štve vás, že se Apple letos rozloučil s koženým příslušenstvím a nahradil jej FineWoven materiálem coby ekologičtější variantou? Pokud ano, máme pro vás řešení. Český výrobce příslušenství FIXED totiž kožené kryty pro iPhony 15 (Pro) k dispozici má a díky slevovému kódu lsa je nyní navíc můžete získat o 20 % levněji.

Snímek obrazovky 2023-10-13 v 16.04.20

Pouzdro FIXED MagLeather okouzlí na první pohled svým elegantním designem vyrobeným z barevné kůže, který je doplněn o metalické krytky tlačítek a lemování okraje výřezu pro fotoaparát. S postupem času získává každý kryt unikátní a originální patinu, podobně jako skvělé víno. Díky vestavěným magnetům na zadní straně perfektně spolupracuje kryt MagLeather se vším příslušenstvím MagSafe. Uvnitř krytu najdete jemnou výstelku z mikrovlákna, která poskytuje dokonalou ochranu pro váš telefon. FIXED MagLeather je precizně navržen tak, aby dokonale padl na váš konkrétní model telefonu, což zajišťuje skvělé držení v ruce.

Běžná cena krytu FIXED MagLeather je 999 Kč, díky slevovému kódu lsa jej však může 5 nejrychlejších z vás získat o 20 % levněji, tedy jen za 799 Kč. Akce se vztahuje na všechny barvy.

Kryt můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.