Zavřít reklamu

Agent 47 dostal další úkol, konkrétně pak infiltrovat vaše smartphony. Studio Feral Interactive totiž před malou chvílí oznámilo, že legendární Hitman: Blood Money – Reprisal míří iOS, Android a Nintendo Switch.

Věříme, že hru Hitman: Blood Money není třeba jakkoliv sáhodlouze představovat. Pro ty z vás, kteří si titul v minulosti na počítačích nevyzkoušeli však tak v krátkosti učiníme – tím spíš, když Feral Interactive titul zřejmě mírně upravil. Dle jeho popisku se totiž jedná o svižnou verzi stealth klasiky Hitman: Blood Money pro nové platformy, doplněnou o sadu vylepšení, která přináší nové funkce, jako je Instinct Mode, všudypřítomná minimapa a široká škála herních vylepšení inspirovaných pozdějšími hrami série.

Dvanáct sandboxových misí hry Reprisal nabízí nekonečné možnosti experimentování s mnoha různými cestami k úspěchu. Od vytříbeného prostředí pařížské opery až po hemžící se ulice New Orleans během Mardi Gras, je jen na hráči, jakým způsobem bude Agent 47 plnit své zakázky. Ať už se jedná o veřejnou popravu, tiché zabití beze svědků nebo „nešťastnou náhodu“, vždy je po ruce štědrý arzenál nástrojů, zbraní, převleků a tupých předmětů, které vám pomohou s rozhodováním. Ostatně, podívejte se níže na trailer, který stojí opravdu za to.

Hitman: Blood Money – Reprisal vyjde na podzim pro iOS a Android, v zimě bude následovat vydání pro Nintendo Switch. Zda bude zpoplatněn či nikoliv, popřípadě na kolik vyjde je zatím nejasné.

Dnes nejčtenější

.