Zavřít reklamu

V domácnostech, kde více členů používá stejné streamovací služby, herní platformy nebo sdílené rodinné účty, odpadá díky zabezpečené metodě sdílení přístupu nutnost pamatovat si nebo ručně sdílet více přihlašovacích údajů. Zjednodušuje proces přihlašování a umožňuje členům rodiny snadno přistupovat ke sdíleným službám, aniž by se museli opakovaně ptát na hesla nebo riskovat jejich bezpečnost tím, že si je budou zapisovat nebo posílat nezabezpečenými cestami.

Díky použití šifrovaných metod sdílení hesel může vlastník účtu kontrolovat, kdo má k heslům přístup, a podle potřeby může oprávnění odvolat nebo změnit. To nejen zajišťuje, že citlivé informace zůstanou v rukou důvěryhodných osob, ale také poskytuje způsob, jak spravovat přístup v průběhu času.

Jak na iPhonu aktivovat Rodinná hesla

Ať už se jedná o dočasné sdílení s přítelem nebo trvalý přístup pro členy rodiny, bezpečné
sdílení hesel poskytuje flexibilní a bezpečný způsob správy sdílených digitálních zdrojů, který je navíc pohodlný pro všechny zúčastněné.

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Hesla.
  • Klepněte na Rodinná hesla.
  • Nyní stačí po klepnutí na + v pravém horním rohu začít přidávat vybraná hesla.
  • Pokud chcete seznam a jeho náležitosti jakkoli upravit, klepněte na Spravovat.

V iOS 17 byla zavedena funkce Rodinná hesla, která přináší inteligentní rozšíření k široké škále funkcí od společnosti Apple, zaměřených na podporu rodinného digitálního života. Tento prvek přináší bezpečnost a pohodlí při sdílení hesel, což významně zvyšuje jak bezpečnost, tak i uživatelskou přívětivost pro rodiny, které aktivně využívají sdílené online služby.

Dnes nejčtenější

.