Zavřít reklamu

Lola: Zprávy z budoucnosti

Sestry a milovnice hudby Thomasina a Martha vytvořily přístroj Lola, který zachycuje rozhlasové a televizní vysílání z budoucnosti…

Hana a její sestry

Mia Farrowová a Michael Caine hrají manželský pár. Barbara Hersheyová ztvárňuje Miinu sestru, která má milostný poměr s Cainem. Dianne Wiestová je třetí sestra, která je zapletená s Miiným bývalým manželem v podání Woodyho Allena.

Asterix a Obelix: Řiše středu
Píše se rok 50 př. n. l. Za devatero horami a devatero řekami… Tedy velmi, velmi daleko od malé galské vesnice, kterou tak dobře známe, leží země zvaná Čína. Zde proradný generál, bažící po moci, právě zajal a uvěznil čínskou císařovnu.

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost…

Mortal Kombat

Cole Young je bojovník MMA, který neví nic o svém původu ani o tom, proč císař Shang Tsung poslal svého nejlepšího zabijáka Sub-Zera, aby ho zajal. Trénuje se zkušenými světovými šampiony na epický souboj s nepřáteli Vnějšího světa.

Green Lantern: Síla moci

Bývalý mariňák obdrží Prsten moci, který mu změní život. Společně s Ligou spravedlivých se Stewart zaplete do galaktické války, která má katastrofální následky. Tato těžká zkouškla ho postaví proti smrtelně nebezpečným nepřátelům.

Leden

Rok 1991, kdy se hroutí Sovětský svaz. Lotyšsko se vydává na cestu k samostatnosti. Devatenáctiletý Jazis pokradmu natáčí záběry sovětské tajné policie, která obsadila lotyšské tiskové středisko.

Přepadení 2: Temné území

Bývalý příslušník speciálních jednotek Casey Ryback a jeho neteř nastoupí do luxusního vlaku směřujícího do Los Angeles. Jejich prázdninové plány jsou však brzy narušeny, když vlak přepadnou teroristé. Hrdina se pokusí odhalit jejich polohu…

 

Dnes nejčtenější

.