Zavřít reklamu

Mladé zákazníky a samozřejmě studenty láká Vodafone třemi novými tarify spadajícími do řady #jetovtobě. Je zde neomezený datový balíček, ale také jiná cena. Za základ zaplatíte 487 Kč, původní však stál jen 326 Kč. Je toho ale více co dostanete.

Tarify se jmenují Basic+, Super+ a Premium 5G. Ve všech je přítomno neomezené volání a SMS do všech sítí spolu s neomezenými daty, která se však liší rychlostí – 4 Mb/s, 20 Mb/s a až nejvyšší má i neomezenou rychlost. První dva alespoň nabídnou možnost 5x za měsíc aktivovat jejich zrychlení. Ke každému ještě Vodafon přidává 70 GB na zahraniční evropský roaming. Pořídíte-li tarif do konce října, dostanete k němu za 1 Kč rovnou i AirPody 3. generace (musíte se ale upsat na dva roky a plnit alespoň za 647 Kč/měsíc a být nový zákazník).

Slevy jsou i na ISIC karty. Basic+ vyjde na 487 Kč, ale právě jen s kartou, jinak stojí 577 Kč. Super+ stojí 657 respektive 747 Kč a Premium 5G 857 či 897 Kč. Celé trio tarifů má podmínku, že zákazníkovi musí být méně než 27 let, jinak nemá nárok. Základní tarif s 3 GB dat a 250 minut do všech sítí opustil nabídku, stejně jako základní #jetovtobě s 15 GB, neomezeným voláním a SMS, který vyšel na 543 Kč. Více na Vodafone.cz.

Dnes nejčtenější

.