Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jako nadějná technologická značka přichází Blackview se svou produktovou řadou A, která je šitá na míru uživatelům toužícím po jedinečnosti i praktičnosti. Blackview s potěšením oznamuje, že 21. srpna uvede na celosvětový trh svůj první firemní vlajkový telefon s AMOLED displejem – A200 Pro. A200 Pro je vybaven 2,4K 120Hz zakřiveným displejem AMOLED, hlavním 108MP fotoaparátem a zcela novým operačním systémem DokeOS 4.0 založeným na Androidu 13. Smartphone Blackview je osazen 6nm procesorem Helio G99 s podporou rychlého 66W nabíjení.

Blackview A200 Pro vyniká elegantním symetrickým designem s dvojitým zakřivením a jedinečným designem fotoaparátu se dvěma objektivy. Blackview A200 bude k dostání v úchvatných odstínech: modrá Daybreak Blue, fialová Meteor Purple a černá Polar Night Black. Kromě výrazného vzhledu nabízí A200 Pro špičkový displej, fotoaparát, operační systém, procesor a baterii pro jedinečné zážitky.

Propracovaný displej pro dechberoucí audiovizuální zážitky

Blackview A200 Pro se může pochlubit 6,67″ zakřiveným displejem AMOLED s rozlišením 2,4K, chráněným odolným sklem CORNING® GORILLA® GLASS 5, nabízejícím vylepšenou dynamickou obnovovací frekvencí 120 Hz pro plynulý obraz a vzorkovací frekvencí 240 Hz pro precizní hraní her. Reproduktor Smart-PA Box poskytuje bohatý zvuk, zatímco optický snímač otisků prstů v displeji nabízí rychlý a bezpečný přístup. Živý displej s maximálním jasem až 1300 nitů zůstává zřetelně čitelný i na přímém slunečním světle. Certifikace TÜV SÜD navíc zajišťuje snížení modrého světla, což je důležité pro pohodlí očí uživatelů.

Výkonný fotoaparát pro zachycení nejcennějších vzpomínek

Aby mohli uživatelé zachytit drahocenné vzpomínky s jasnými detaily, je fotoaparát smartphonu Blackview A200 Pro vybaven 108MP snímačem Samsung® ISOCELL HM6, který zajišťuje křišťálově čisté snímky ve dne i v noci. Jeho 8MP 117° širokoúhlý objektiv zachytí rozsáhlé krajiny, zatímco 2MP ultra-makro objektiv zachytí i ty nejmenší detaily. Milovníci selfie budou zbožňovat 16MP přední fotoaparát Samsung®, který kdykoli zajistí oslnivé fotografie. Díky nejnovějšímu algoritmu ArcSoft® 6.0 se uživatelé mohou ponořit do vylepšených režimů, jako je HDR, Super Night a další. S nahráváním videa v rozlišení 2K 30 snímků za sekundu pro krásu nejsou vaše vzpomínky jen zachyceny – ožívají.

Špičkový výkon pro maximální uživatelský zážitek

Pro bleskurychlé a bezproblémové zážitky šité na míru uživatelům je A200 Pro vybaven procesorem MediaTek Helio G99. S pořádnou až 24GB pamětí RAM (12GB základní + až 12GB rozšiřující), 256GB pamětí ROM a možností rozšíření až o 1TB kartu TF je hraní her, streamování i práce hračkou. A díky rozsáhlému chladicímu systému A200 Pro o ploše 14 883 mm² bude váš telefon vždy v pohodě a v klidu.

DokeOS 4.0 nejen pro firemní uživatele

Co se týče operačního systému, Blackview A200 Pro představuje zbrusu nový DokeOS 4.0 založený na Androidu 13. Zcela nová aplikace Workspace Business App bez námahy integruje váš pracovní a osobní život, čímž zvyšuje efektivitu podnikání, zvyšuje pohodlí a soukromí. S aplikací EasyShare Business App mohou uživatelé sdílet soubory na cestách, aniž by potřebovali internet, a funkce Smart QR Business Scanning zjednodušuje práci v síti, což přináší ještě větší pohodlí a soukromí. Navigace při mezinárodních hovorech je díky funkci Business Real-time Subtitle hračka.

Prodloužená životnost baterie a možnost rychlého nabíjení

Pokud jde o výdrž, A200 Pro je vybaven výkonnou 5050mAh baterií, která uživatelům nabízí působivou výdrž až 576 hodin v pohotovostním režimu a 9 hodin nepřetržitého streamování videa.A díky schopnosti superrychlého nabíjení 66 W ji mohou uživatelé dobít z 30 % na 80 % za pouhých 20 minut, což vám zajistí, že budete vždy připraveni vyrazit.

Cena a dostupnost

Blackview A200 Pro je nyní k mání za speciální předprodejní cenu 199 USD (omezeno na prvních 1 000 objednávek). Prvních 200 kupujících navíc obdrží zdarma pár chytrých sluchátek Bluetooth.

Smartphone Blackview A200 Pro můžete exkluzivně objednávat zde.

Dnes nejčtenější

.