Zavřít reklamu

Na první pohled by se mohlo zdát, že spekulace ohledně možné druhé generace bezdrátových náhlavních sluchátek AirPods Max na čas utichly. Čas od času se ale v této souvislosti objeví nové, zajímavé informace. Jaké funkce by si příští generace AirPods Max mohla vypůjčit od modelů Beats Studio Pro a AirPods Pro?

Bezdrátová náhlavní sluchátka AirPods Max od Applu jsou na světě již od roku 2021. V době svého příchodu mnohé zaskočila svou cenou a designem, u řady uživatelů si ale získala velkou oblibu. Spekulace o tom, že by mohla přijít i jejich druhá generace, na sebe pochopitelně nenechaly dlouho čekat. Jaké  funkce a vlastnosti by mohla příští generace AirPods Max nabídnout?

USB-C port

Stejně jako Beats Studio Pro by mohla být druhá generace AirPods Max vybavena portem USB-C pro nabíjení namísto Lightning portu. Společnost Apple v posledních několika letech postupně vyřadila Lightning napříč svou produktovou řadou a očekává se, že všechny čtyři modely iPhone 15 uvedené na trh později v tomto roce budou vybaveny také portem USB-C.

Čip H2

Současná sluchátka AirPods Max mají v každém sluchátku čip H1 navržený společností Apple. U příštího modelu by ale mohlo dojít k upgradu na čipy H2.

Vylepšené aktivní potlačení hluku

Díky čipu H2 poskytují AirPods Pro druhé generace až dvojnásobné aktivní potlačení hluku než původní AirPods Pro. Podobné vylepšení potlačení hluku pravděpodobně čeká i příští model AirPods Max.

Adaptivní režim propustnosti

Režim propustnosti propouští část vnějšího hluku, takže uživatel slyší konverzaci a další okolní zvuky. AirPods Pro druhé generace tuto funkci posouvají o krok dál díky adaptivnímu režimu propustnosti, který dokáže potlačit hlasité zvuky z okolí, jako je siréna projíždějícího auta, hluk ze stavby nebo hlasité reproduktory na koncertě. Díky čipům H2 budou příští AirPods Max pravděpodobně také vybaveny tímto režimem.

Vylepšení konverzace

Druhá generace sluchátek AirPods Max by mohla nabídnout také funkci vylepšení konverzace, která přijde vhod nejen uživatelům se sluchovým handicapem. Těm pomůže zůstat lépe a efektivněji ve spojení v průběhu rozhovorů. Funkce využívá mikrofony sluchátek AirPods Pro ke zvýšení hlasitosti osoby mluvící před vámi, což usnadňuje poslech rozhovoru tváří v tvář, a je zde také možnost snížit okolní hluk.

AirPods Max detail

Dnes nejčtenější

.