Zavřít reklamu

Letošní červnová konference WWDC se kvapem blíží, a spolu s tím také nabírají na obrátkách spekulace, související s AR/VR headsetem. Objevily se další indicie, svědčící o tom, že by Apple svůj headset skutečně mohl představit již v červnu.

Název a představení AR/VR headsetu

Čím více se blíží letošní červnová WWDC, tím intenzivněji se spekuluje o tom, zda se na něm představí dlouho očekávaný AR/VR headset od Applu. Teorie o tom, zda se představení headsetu skutečně na letošní WWDC dočkáme nebo nikoliv, se různí, a jednoznačně se na tom neshodnou ani analytici. V průběhu uplynulého týdne se začaly objevovat zprávy o tom, že mezi hosty, které si společnost Apple pozvala na letošní ročník své vývojářské konference, se objevilo také hned několik expertů na virtuální realitu – jedná se například o Iana Hamiltovna z UploadVR nebo Normana Chana, který se rovněž věnuje technologii virtuální reality.

Vylepšené nabíjení iPhonu 15 (Pro)

V souvislosti s připravovanými iPhony 15 se dosud spekulovalo především o fotoaparátech, v průběhu uplynulého týdne se ale objevily také nové zajímavé informace ohledně jejich nabíjení. Leaker s přezdívkou yeux1122 v této souvislosti uvedl, že by Apple mohl u letošních iPhonů umožnit uživatelům jejich rychlé bezdrátové nabíjení i prostřednictvím některých necertifikovaných nabíječek. Až dosud totiž bylo 15W nabíjení možné pouze prostřednictvím certifikovaných MagSafe nabíječek.

iPhone 16 (Plus) fotoaparát

Spekulovat se začíná i o iPhonech 16, od jejichž oficiálního představení nás dělí více než rok. Společnost Apple samozřejmě již nyní usilovně pracuje na jejich přípravě. Tento týden se k připravovaným iPhonům 16 vyjádřil leaker s přezdívkou UREdditor, který uvedl, že by se základní varianty iPhonů řady 16 měly dočkat fotoaparátů s novým, respektive staronovým designem. Objektivy fotoaparátů by v tomto případě měly být opět umístěné pod sebou, což je rovržení, které Apple uplatnil u iPhonů 12 a starších. Proslýchá se také, že by iPhone 16 měl nabídnout větší rozměry.

Dnes nejčtenější

.