Zavřít reklamu

Od představení operačního systému iOS 17 nás dělí čím dál kratší doba. O tom, co by aktualizace měla přinést, jsme již slyšeli řadu spekulací, některé detaily ale prozradila také samotná společnost Apple. Designér Nicholas Ghigeo se rozhodl vytvořit koncept na základě všech dosavadních dostupných informací, a výsledek vypadá opravdu zajímavě.

V nejnovějším konceptu se ukazuje řada vlastností a prvků, spojovaných s chystaným iOS 17, ale také detaily, o kterých se dosud nespekulovalo, jako jsou přizpůsobitelné zkratky na uzamčené obrazovce nebo nové systémové ikonky. Proslýchá se, že iOS 17 by mohl přinést řadu velkých změn zejména co se týče designu a funkcí Ovládacího centra, které až na drobné výjimky zůstává nepozměněné již od příchodu iOS 11.

Designér Nicholas Ghigo do svého konceptu zakomponoval například také nové ovládací prvky, možnost zamykání jednotlivých aplikací za pomoci Face ID, zobrazení textů skladeb z Apple Music na zamčené obrazovce nebo třeba drobný, ale velmi sympatický detail v podobě možnosti zobrazení historie výpočtů v nativní Kalkulačce. V souvislosti s operačním systémem iOS 17 se hovoří také o přepracovaných aplikacích Peněženka a Zdraví, rychlejší změně tapet na zamčené obrazovce a dalších změnách. Na to, jak si operační systém iOS 17 představuje designér Nicholas Ghigo, se můžete podívat ve fotogalerii k tomuto článku, případně na video níže.

Dnes nejčtenější

.