Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Narozeniny, Vánoce, svátek nebo klidně pracovní výročí… důvodů oslavovat a především pak obdarovávat se vždy najde spoustu. Kde ale stále brát inspiraci pro vymýšlení neotřelých, a zároveň chytře zvolených dárků, ať už pro kamarády, příbuzné nebo kolegy?

Dárkové poukazy pro muže jsou ideální volbou, pokud chcete ponechat oslavenci trochu volnosti ve výběru. Přinášíme vám tedy pár tipů na poukazy, se kterými rozhodně zabodujete.

Snímek obrazovky 2023-05-18 v 14.06.47

Pro herního nadšence

Každý z nás má jistě přítele či známého, který zbožňuje pořádný oddech u videohry. Občasní hráči i zarytí gameři proto rozhodně nepohrdnou dobře padnoucí hrou do jejich sbírky. Nejprve ovšem musíte zjistit, zdali je kamarád či spolupracovník přívržencem konzolí Xbox, PlayStation, Nintendo nebo zda je počítačovým hráčem.

Jakmile jste v obraze, nejzaručenější cestou je využít dárkové poukazy z Givery.cz. Na výběr je z Xbox i Playstation subskripce, nabití virtuální peněženky pro obě zmíněné konzole, případně je možností i poukaz do gamerského obchodu Xzone. A pokud vám nevyhovuje internetové placení kartou, poukaz je cestou i v případě, že zrovna nesháníte dárek a zkrátka jen chcete zaplatit hotově či převodem.

Pro filmového fanouška

Víte o svém kolegovi nebo třeba bratrovi, že se ve volných chvílích rád uvelebí u zajímavého filmu? Není tedy snazší cesty, než darovat takovému blízkému přístup k celé paletě filmových zážitků. A to například skrz předplatné některé z oblíbených platforem.

Má v oblibě české klasiky i novodobé tuzemské seriály? Poukaz na Voyo je trefa do černého. Preferuje spíše zahraniční podívanou? Uděláte mu radost dárkovým poukazem na Netflix. Pochodíte i u zarytého sportovního fandy – se službami, jako je Telly, může v ostrém rozlišení sledovat jakýkoliv sportovní kanál si jen zamane.

Snímek obrazovky 2023-05-18 v 14.06.56

Dnes nejčtenější

.