Zavřít reklamu

Na jablečnou streamovací platformu  TV+ průběžně přibývá nový obsah. Jedná se nejen o seriály, ale také o celovečerní filmy. Do nabídky celovečerních filmů na  TV+ nyní nově přibyl titul Tetris.

Na  TV+ můžete nyní sledovat premiéru celovečerního snímku Tetris s Taronem Egertonem v hlavní roli. Snímek vypráví o tom, jak se v zámoří podařilo získat práva na populární logickou hru Tetris, která má ruský původ. Děj, zahrnující i náročná mezinárodní jednání, se odehrává v napjatém období studené války.

Jedná se částečně o životopisný snímek, který sleduje Henka Rogerse v podání Tarona Egertona při jeho výpravě do Ruska, kde se má zkontaktovat s tvůrcem Tetrisu Alexejem Pajitnovem, aby získal práva ke zmíněné hře. Vztahy mezi Spojenými státy a tehdejším Sovětským svazem jsou již tak napjaté, a v příběhu nechybí řada dramatických a napínavých momentů. Snímek Tetris si ze strany kritiků zatím vysloužil poměrně pozitivní hodnocení. V rámci programové nabídky  TV+ se jedná o druhý titul, ve kterém účinkuje Taron Egerton – tím prvním je minisérie Black Bird. Egerton se pro  TV+ chystá natáčet také projekt s názvem Firebug.

Snímek Tetris může sledovat každý, kdo má předplacenou streamovací službu  TV+, a to na kompatibilních zařízeních včetně chytrých televizorů nebo rozhraní webového prohlížeče na adrese tv.apple.com.

Dnes nejčtenější

.