Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ceny, ze kterých zůstává rozum stát. Akce, kterou musíte využít. Jen tak umíme popsat to, co se právě děje na DostupnyiPhone.cz.

DostupnyiPhone.cz právě zveřejnil slevu na všechny své produkty, včetně nejnovějšího modelu iPhone 14 Pro. Po omezenou dobu si tak můžete pořídit nejnovější technologii za neporazitelné ceny, s extra slevami až 3000 Kč na vybrané modely.

E-shop má široký výběr modelů iPhone, včetně iPhone 8, iPhone SE, iPhone 12 a samozřejmě také nejnovějšího modelu iPhone 14 Pro. Pokud hledáte nejlepší poměr cena-výkon, pák právě iPhone 14 Pro s 256 GB pamětí je skvělou volbou. S jeho ohromujícím OLED Super Retina XDR displejem, pokročilou fotosoustavou, funkcí dynamického ostrůvku a bleskově rychlým čipem A16 Bionic tento telefon uspokojí i toho nejnáročnějšího uživatele. A s aktuální slevou si ho můžete pořídit za neporazitelnou cenu 27 490 Kč, ve vaší peněžence tedy zůstane až o 9 500 Kč více, než kdybyste si jej kupovali za běžnou cenu.

Mega Výprodej u DostupnýiPhone

Pokud raději sáhnete po něčem levnějším, tak i na další modely se vzahují skvělé slevy. Za cenu menší než 5 000 Kč ulovíte iPhone 8SE. Oba se hodí spíše pro méně náročného uživatele, ale kvalitou rozhodně nezaostávají. Pokud raději zvolíte zlatou střední cestu, tak doporučujeme Mini verze modelů 1213. Tyto telefony mají vše, co si pod pojmem nejmodernější Apple zařízení představujete. Kvalitní fotosoustavy, MagSafe nabíjení a superrychlé chipsety A14 Bionic a A15 Bionic. U obou telefonů se dostanete pod cenu 15 000 Kč.

Kvalitou si můžete být jistí

Jakto, že telefony mají tak skvělou cenovku? DostupnyiPhone.cz je populární e-shop specializující se na výstavní a použité produkty od Apple. Jednou z výhod nakupování na tomto e-shopu je 2letá záruka, která platí na všechna zařízení, a právě tento prodejce ji poskytuje jako jediný na trhu.

Každé zařízení je pečlivě prohlédnuto a testováno týmem odborníků e-shopu, aby splňovalo jejich vysoké standardy kvality a výkonu. Můžete si tak být jistí, že váš nový telefon bude plně funkční a bez vad.

Bez ohledu na to, zda potřebujete upgrade stávajícího zařízení nebo hledáte dárek pro své blízké, toto je nabídka, která se opravdu neodmítá. Se svým nákupem ale nečekejte příliš dlouho – tato akce trvá jen do 5.3. a v prodeji je pouze omezený počet kusů od každého modelu.

Dnes nejčtenější

.