Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost KeySmart se specializuje na organizéry klíčů, které vynikají nejen elegantním designem a provedením, ale zejména svou praktičností. Právě tato kombinace z nich dělá neodlučitelného parťáka pro každodenní používání. Značka totiž razí poměrně jasnou filozofii. Proč se omezovat na „obyčejné klíčenky,“ když lze celý produkt provázat s jablečným lokátorem Apple AirTag a mít tak dokonalý přehled o jeho poloze? Přesně o to se dokáže postarat populární KeySmart Air! Ten nejen že pojme až 5 klíčů, ale zároveň se postará o jejich případnou lokalizaci.

Na trh nyní vstoupily dvě nové verze modelu KeySmart Air. V první řadě se o slovo přihlásil KeySmart Air Flex, který je jasným tahounem v poměru cena/výkon. Za pouhých 599 Kč můžete získat kvalitní organizér klíčů z extra odolné flexibilní gumy (LSR). Jeho zcela zásadní součástí je pak poutko pro AirTag. Do něj už jen stačí vložit samotný lokátor, díky němuž můžete mít detailní přehled o přesné poloze organizéru a samotných klíčů.

KeySmart Air Flex zakoupíte zde

Druhá novinka potěší především náročnější uživatele, kteří si potrpí na vytříbený design. Přichází totiž KeySmart Air v luxusním koženém provedení. Jak už jsme zmínili, výrobce u této verze vsadil na stylový design, v jehož hlavní roli figuruje speciální kůže ModLeather. Ta je nejen odolná, ale i nesmírně příjemná na dotyk. Po stránce funkčnosti se však organizér neodlišuje. Stejně tak dokáže pojmout až 5 klíčů a disponuje poutkem pro uchycení lokalizačního přívěšku Apple AirTag. KeySmart Air v koženém provedení pořídíte za 1199 Kč.

KeySmart Air v koženém provedení zakoupíte zde

Proč chtít organizér klíčů?

V závěru se také nabízí poměrně důležitá otázka. Proč chtít organizér klíčů a k čemu je vlastně dobrý? S jeho pomocí můžete mít klíče neustále pod dohledem, schované uvnitř samotného organizéru, čímž zároveň znatelně šetříte místem. Důležité je i samotné provedení, které chrání klíče před jakýmikoliv vnějšími vlivy. Největší benefity však můžete spatřit ve stylovém designu a kompatibilitě s lokátorem Apple AirTag. Nejen že tak klíče budete mít neustále v bezpečí, ale zároveň je v případě ztráty můžete okamžitě lokalizovat.

Dnes nejčtenější

.