Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je tu nový týden a s ním i nový exkluzivní slevový kód pro čtenáře magazínu Letem světem Applem od předního českého prodejce elektroniky, obchodu Mobil Pohotovost. Tentokrát se sleva týká parádní trojité bezdrátové nabíječky EPICO 3in1, která zaručeně potěší jablíčkáře vlastnící iPhone, Apple Watch a AirPods. Je totiž rozhodně o co stát. 

Nabíječka EPICO 3in1 nabízí konkrétně magnetický MagSafe držák pro iPhone disponující právě MagSafe konektorem a dále pak magnetický nabíjecí puk pro Apple Watch a plošku pro AirPods. Kromě designu pak dokáže nabíječka zaujmout především tím, že MagSafe pro iPhone podporuje skutečně 15W nabíjení, tedy suverénně nejrychlejší formu bezdrátového nabíjení, kterou iPhony podporují. Jen pro zajímavost, na trhu je jen velmi málo MagSafe nabíječek, které právě 15W nabíjení nabízí, což dělá z EPICO 3in1 vcelku unikátní záležitost. Pokud vás pak zajímá nabíjecí rychlost AirPods a Apple Watch, ty si mezi sebou rozdělí příkon 5W. 

Běžná cena nabíječky EPICO 3in1 je 2899 Kč. Díky slevovému kódu lsa ji však může 5 nejrychlejších za parádních 2320 Kč. A pozor, jedná se o jediný výdaj, který budete v souvislosti s nabíječkou mít. Napájecí adaptér pro ní je totiž součástí balení. 

Nabíječku EPICO 3in1 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.