Zavřít reklamu

Wednesday

Nedávná novinka a momentálně stále velmi oblíbený seriál, který se jednoznačně zařadil mezi nejlepší netflixové počiny roku. „Chytrá, sarkastická a trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel.

Advokát

Mickey Haller skončil po nehodě na druhé koleji. Rozjetou právnickou kariéru mu ale má zachránit nový případ vraždy, který řeší ze svého nepřehlédnutelného lincolnu. Máte-li rádi seriály z právního prostředí, bude se vám jistě líbit.

Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera

Naprosto skvěle natočený seriál o sériovém vrahovi Jeffrey Dahmerovi, kdy vás hlavní protagonista bude svým hereckým výkonem děsit celý seriál. Výborný seriál s výborným hodnocením.

1899

Povedený a očekávaný sci-fi seriál, který pochází z pera tvůrců populárního seriálu Dark. Máte-li tento žánr rádi, jistě budete spokojeni.

The Playlist

Fiktivní příběh o švédském podnikateli v moderních technologiích, který s partnery vymyslí legální streamovací platformu a převrátí tím hudební průmysl vzhůru nohama. Další velmi povedené dílo, které Netflix v tomto roce představil.

Sandman

Čaroděj se pokusí lapit Smrt, aby si vyjednal věčný život. Omylem však uvězní jejího bratra Sen, který zůstane v zajetí několik desetiletí. Po svém úniku se vydává na cestu za znovuzískáním své moci.

Vikingové: Valhalla

Seriál Vikingové má ve světě seriálů zvuk. Na začátku roku dorazila z tohoto univerza novinka, která si získala srdce nejednoho diváka.

Archive 81

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. Zajímavý hororový seriál, který byla ale bohužel zrušen. Druhé série se tedy nedočkáme.

The Watcher

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. Seriál plný napětí.

Dnes nejčtenější

.