Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte-li skutečně bezpečný smartphone, je jednou z nejlepších voleb bezesporu iPhone. Apple se u něj totiž na bezpečnosti zakládá, což je vidět na celé řadě prvků, kterými se právě uživatelská data snaží chránit. A nejen to.

iPhony toho nabízí z hlediska ochrany uživatelů skutečně mnoho. Bát se u nich nemusíte například sdílení čísla platební karty při placení přes Apple Pay, sledování vaší aktivity a polohy aplikacemi, pokud jim to nepovolíte, sdílení vašeho skenu obličeje z Face ID, sledování napříč webovými stránkami a tak podobně. Samozřejmostí jsou pak třeba šifrované zprávy, zabezpečené cloudové úložiště či obecně operační systém, do kterého se takřka nemožné se nabourat skrze bezpečností chyby. Přesně z tohoto důvodu jsou tak iPhony ve velkém využívány politiky či jinými osobami, které potřebují mít svá data maximálně zabezpečená. 

PR-iPhone-Privacy-Big

Ačkoliv je zabezpečení iPhonů vskutku robustní, je pozitivní, že jsou cenově dostupné takřka pro kohokoliv – tím spíš, když na ně lze čas od času využít nejrůznější akce, kterými lze jejich cenu „podstřelit“. Například u iStores.sk lze nyní využít skvělé akce ve formě výkupu vašeho starého zařízení, čímž cenu nového iPhonu právě o výkupní částku srazíte. iPhone 14 tak lze mít třeba už od 419 €, což už je opravdu za hubičku. Pokud byste pak chtěli využít nákupu na splátky, při výše zmíněné ceně si je můžete rozdělit na 24 měsíců a platit měsíčně za telefon jen 21 €. Zkrátka a dobře, možností, jak si iPhone zajistit je hromada, přičemž u iStores.sk máte vždy jistotu, že tu nejlepší pro vás najdete. 

Více informací o akcích u iStores.sk naleznete zde

Dnes nejčtenější

.