Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Našli jste pod stromečkem Apple Watch a neradi byste je ihned zničili? Poradíme vám, jak ideálně ochránit Apple Watch před poškozením!

Jak ochránit displej Apple Watch

Chcete zachovat co možná nejvíce design Apple Watch, ale rádi byste ochránili displej před poškozením? Od toho je tu 3D ochranná fólie PREMIUM na Apple Watch.

Proč sáhnout po ní?

Velice snadno se aplikuje. Pokud se nalepení obáváte, zde nemusíte. Součástí krabičky je hned několik čisticích hadříku, špachtlička pro snazší nalepení a kolečko, do kterého hodinky „usadíte“ při aplikaci. Nebudou vám tak klouzat po stole. Nechybí ani centrovací rámeček, ale osobně raději lepím fólii bez něj.

Jednou z největších výhod je jednoznačně tloušťka jako u ochranného skla. Nejedná se tedy o tenkou fólii, která se vám za chvíli odloupne, ale jedná se o kvalitní produkt, díky kterému budou vaše hodinky v bezpečí i při drobných nárazech a pádech. Navíc narozdíl od ochranného skla nezhoršuje citlivost doteku, takže si můžete užívat dokonalosti displeje naplno.

Po nalepení ji na displeji ani neuvidíte. Dokonale splyne s displejem a nebude tak rušivým elementem, kvůli kterému dost uživatelů na ochranné prvky na Apple Watch zanevřou. Chcete-li ochránit displej Vašich Apple Watch, nemůžete šlápnout vedle!

Jak ochránit celé Apple Watch

V případě, že nechcete chránit jenom displej, ale kompletně celé Apple Watch, je pro vás připravený pevný obal s ochranným sklem na Apple Watch.

Výhody a nevýhody obalu

Tento pevný obal je především pro uživatele, kteří chtějí ochránit kompletně celý povrch hodinek a nebude jim vadit, že lehce pozmění jejich design. Vrchní část tvoří tvrzené sklo a boky jsou vyrobeny z pevného plastu. Obal se na hodinky lehce nacvakne. Můžete ho i kdykoliv sundat a opět nasadit.

Sleva pro čtenáře Letem Světem Applem

Tak co? Vybrali jste si? Pokud ano, je pro vás připravený ještě jeden menší dárek. Slevový kód: LSA – díky kterému získáte 20% slevu na veškeré příslušenství z obchodu Tvrzenýsklo.cz. Slevu je možné uplatnit online, nebo přímo na prodejně. Přes Vánoční svátky je otevřeno, takže můžete vyrazit přímo na prodejnu, nebo si nechat balíček doručit ještě před Silvestrem, kde hodinky dostanou pořádně zabrat.

3D ochranná fólie Apple Watch PREMIUM - 1

 

Dnes nejčtenější

.