Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Poskytováním excelentní VPN služby se Ivacy VPN již dlouhou dobu stará o online zabezpečení a soukromí uživatelů, kteří tak navíc mají přístup ke kompletním knihovnám streamovacích platforem. Letos navíc Ivacy VPN přichází s unikátní slevovou akcí, kdy si můžete přijít na kompletní řešení s neuvěřitelnou 88% slevou.

Ivacy VPN

Ivacy VPN konkrétně nabízí 5letý plán za pouhý 1 $ za měsíc, což vás celkově vyjde na 60 $. K tomu navíc získáte licenci na prémiového správce hesel zcela zdarma pro kompletní zabezpečení, která opět platí po dobu pěti let. Pokud byste ale najednou nechtěli utrácet tolik, nabízí se také zvýhodněný roční plán za 3,50 $ měsíčně, což ve finále vyjde na 42 $.

Ve finále se také nabízí měsíční plán za 9,95 $ měsíčně. Právě nyní tak můžete využít skvělou příležitost a zajistit si nejen bezpečné prohlížení internetu, ale zároveň si tak odblokovat regionálně uzamčené knihovny na Netflixu a dalších streamovacích platformách.

Jak získat Ivacy VPN s až 90% slevou?

Ivacy VPN

Pokud máte zájem o řešení Ivacy VPN s až 90% slevou, postupujte podle následujících kroků.

  1. Běžte na web Ivacy a vyberte pětiletý plán označený jako „5-year“
  2. Nyní vás web požádá o dokončení registrace. Celým procesem vás provede krok po kroku – důležité je také vybrat platební metodu
  3. Dokončete nákup a máte hotovo!

Nemáte se čeho obávat. Ivacy VPN totiž nabízí takzvanou bezrizikovou zkušební verzi. Pokud by vám řešení nevyhovovalo, máte nárok na vrácení peněz do 30 dní od zakoupení.

Skvělou zprávou také je, že jakmile máte službu aktivní, můžete ji používat zároveň na až deseti samostatných zařízeních. Pokud deset zařízení nevlastníte, jedná se tak o perfektní příležitost pro sdílení vašeho předplatného například s rodinou či přáteli, čímž se tak můžete podělit o samotnou online ochranu i s ostatními.

Ivacy VPN

Jak použít Ivacy VPN pro ochranu soukromí a odblokování regionálních knihoven?

Ivacy VPN

Odpověď na tuto otázku najdete již ve čtyřech krocích, které vám zajistí kompletní ochranu online a zároveň si poradí s odblokování regionálně blokovaných knihoven.

  1. Využijte Ivacy VPN s úžasnou 90% slevou.
  2. Nainstalujte aplikaci na váš chytrý telefon.
  3. Vyberte zemi ze seznamu států. Počínaje tímto krokem bude veškerá online komunikace probíhat skrze vzdálený server v dané zemi, díky čemuž dochází k zamaskování vaší IP adresu. Ve finále se tak stáváte kompletně anonymními.
  4. Nyní jste v online prostředí kompletně zabezpečeni a můžete si tak užít bezpečné procházení webu, stejně tak i přístup k regionálně blokovaným knihovnám na oblíbených streamovacích platformách.

Každé Ivacy VPN předplatné přichází s šikovným správcem hesel

Ivacy VPN

Pamatovat si všechna hesla může být občas nesmírně obtížné. I na tyto případy se naštěstí nabízí praktické řešení. Pokud totiž využijete současnou nabídku Ivacy VPN, získáte také předplatné na správce hesel, který se následně postará o zapamatování všech vašich přihlašovacích údajů.

TOP funkce Ivacy VPN

Ivacy VPN nabízí tyto funkce:

Striktní politika žádných logů

Ivacy VPN

Ivacy VPN dodržuje poměrně striktní politiku žádných logů. To konkrétně znamená, že kromě povinných informací (například finančních) nevede VPN služba žádné záznamy o aktivitách svých uživatelů. Díky tomu tak o všem máte přehled jen a pouze vy. Nikdo vás totiž nesleduje.

Rozsáhlá síť VPN serverů

Čím více je dostupných serverů, tím stabilnější je následně celé připojení. Více serverů také indikuje, že i kdyby pár z nich selhalo, poskytovatel tak stále může nabízet svou službu v plném rozsahu, aniž by uživatelé přišli o své benefity. Ivacy VPN proto nabízí síť s více než 5700 servery ve více než 100 zemích světa. To zároveň znamená, že se vám tak navíc odemykají možnosti přístupu skrze VPN ke streamovacím platformám. Můžete si tak totiž zpřístupnit více regionálních knihoven.

Ivacy VPN

Silné 256-bit AES šifrování

Armádní šifrování zajišťuje maximální zabezpečení pro uživatele. I kdyby hacker získal přístup k vašim datům, díky šifrování mu stejně budou kompletně k ničemu, jelikož se do nich ve finále nebude schopen dostat.

Ivacy VPN

Až 10 loginů

Ivacy VPN

Jeden uživatel může v rámci předplatného Ivacy VPN využívat službu na až deseti zařízeních zároveň.

Split Tunneling

Ivacy VPN

Důležitou roli hraje i Split Tunneling. Jedná se o funkci, která uživatelům umožňuje přístup k internetu prostřednictvím šifrovaných tunelů, čímž se dramaticky zvyšuje rychlost a obecně se tak vylepšuje celkový zážitek. Díky tomu můžete počítat s lepšími výsledky při online streamování obsahu či při hraní her.

Ochrana před DDoS a malware útoky

Ivacy VPN

Hráči videoher jsou náchylní na takzvané DDoS útoky a různé viry, které jim mohou podstrčit jejich oponenti. Právě proto nechybí ochrana vůči DDoS a virům pro zajištění maximálního zabezpečení, díky čemuž se nemusíte obávat, že byste si s protivníky neporadili.

Internetový kill switch

Ivacy VPN

Takzvaný kill switch zamezuje únikům, které mohou být způsobeny vypnutím internetového připojení. V takovém případě totiž může docházet k odeslání takzvaných errorů. To naštěstí nehrozí, díky čemuž tak jste v kompletním bezpečí.

Bezchybné streamování Netflixu a dalších služeb

Ivacy VPN

Vzhledem k rozsáhlým možnostem si Ivacy VPN hravě poradí s odblokováním blokovaných knihoven v oblíbených streamovacích platformách jako Netflix, Hulu, Amazon Prime Video a v dalších.

Ivacy VPN navíc uživateli umožňuje, aby web prakticky prohlížel z úplně jiné země, čímž může zcela maskovat svou identitu. Dochází tak totiž ke skrytí původní IP adresy, která je místo toho nahrazena adresou konkrétního VPN serveru.

Tato funkce je obzvláště užitečná zejména pro cestovatele, kteří potřebují i nadále sledovat filmy a programy, s jejichž sledováním začali v jiné zemi. Mnohdy v tom totiž pokračovat nemohou, a to právě kvůli regionální blokaci.

Jednoduché rozhraní & Elegantní design

Navzdory rozsáhlému množství možností, které Ivacy VPN nabízí, si i přesto zachovává nesmírně jednoduché uživatelské rozhraní. Ivacy VPN je naopak minimalistickým programem s přívětivým designem, který si zakládá na celkové jednoduchosti.

Software je také jednoduchý pro instalaci a nabízí možnost pro připojení na pouhé kliknutí. Uživateli pouze stačí, aby aplikaci stáhl, nainstaloval, vybral zemi, k níž se chce připojit a máte hotovo. VPN utilita se následně postará o zbytek.

Tak co vám brání? Získáteje vánoční nadílku Ivacy VPN s prakticky až 90% slevou na její 5letý plán!

Ivacy VPN se slevou získáte zde

Ivacy VPN

Dnes nejčtenější

.