Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud se právě prohlížíte po novém iPhonu, pak pro vás máme perfektní tip! Nyní máte nejlepší příležitost pro pořízení vašeho nového jablíčka. Oblíbený e-shop iPhoneMarket.cz totiž spustil podzimní výprodej plný slev, díky čemuž si můžete přijít na nejrůznější modely za zcela bezkonkurenční ceny. Ať už hledáte jakýkoliv model, z bohaté nabídky si rozhodně vyberete.

Výrazného zlevnění se dočkalo hned několik modelů. Mezi nejoblíbenější telefony bychom mohli zařadit například iPhone 12 Pro. Ten je totiž k dostání s parádní 19% slevou za pouhých 23 990 Kč 19 490 Kč ve stavu A (top stav, minimální známky použití). Skvělé slevy se také dočkal iPhone 11 ve stavu B+ (známky běžného používání), který je k dostání s 33% slevou za 14 990 Kč 9 990 Kč, a iPhone 8 ve stavu A (minimální známky používání), jenž si díky 31% slevě pořídíte za bezkonkurenčních 7 990 Kč 5 490 Kč.

iPhone 12 Pro

Určitě také nesmíme zapomenout zmínit parádní kategorii rozbalených iPhonů. Jedná se o skvělou příležitost, jak si přijít na zbrusu nový telefon za výrazně nižší cenu! Jak už samotné pojmenování napovídá, v takovém případě se jedná o sice nepoužité, ale již rozbalené iPhony, které jsou díky tomu k dostání o dost výhodněji. Nabídka je ale v tomto případě omezená. Konkrétně se nabízí jen iPhone 11 a iPhone 12 Pro.

Nepropásněte podzimní výprodej!

Podzimní výprodej je časově i početně omezený. Akce platí jen do 31. října 2022, nebo do vyprodání zásob! Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost a udělejte si radost novějším iPhonem za pohádkové ceny. Když navíc v košíku zadáte slevový kód ve znění PODZIM100, výsledná cena se vám ještě o 100 Kč sníží.

Podzimní výprodej na iPhoneMarket.cz

Za akcí stojí populární obchod iPhoneMarket.cz, který se specializuje na prodej zánovních, rozbalených a použitých iPhonů. Každý model si však před zařazením do prodeje prochází rozsáhlým testováním, díky čemuž e-shop garantuje jejich 100% funkčnost. Zároveň se na prodávané produkty vztahuje i 12měsíční záruka.

Prohlédněte si zlevněné iPhony zde

Dnes nejčtenější

.