Zavřít reklamu

Streamovací služba Disney+ se u nás těší poměrně velké oblibě. Dnes se spolu podíváme na to, jaké filmové novinky můžete v jejím rámci zhlédnout v průběhu tohoto víkendu. Tento týden si přijdou na své například fanoušci k-popové kapely BTS, zhlédnout můžete i snímek Thor: Láska jako hrom nebo drama Nimic.

BTS Na jevišti

Město Los Angeles se zbarví na fialovo, protože BTS poprvé po dvou letech zazpívají koncert „Permission to Dance“ na stadion SoFi. Stadion je plný očekávání a dychtivých fanoušků, kteří se dočkají písní jako „On“, nebo „Permission to Dance“, při kterých vám ožije obrazovka. Nechte se opět sjednotit silou hudby.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Thor Láska jako hrom

Ve filmu Thor: Láska jako hrom od Marvel Studios spojí bůh hromu Thor (Chris Hemsworth) síly s králem Valkýrou (Tessa Thompsonová), Korgem (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyní Jane Fosterovou, obdařenou božskou mocí (Natalie Portmanová) a postaví se galaktickému Katovi bohů (Christian Bale).

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Pinocchio

Nová hraná a CGI verze milovaného příběhu o dřevěné loutce, která zažívá vzrušující dobrodružství ve snaze stát se skutečným chlapcem. Dalšími postavami jsou Geppetto, řezbář, který Pinocchia vytvoří a chová se k němu jako k opravdovému synovi; cvrček Jémine, který slouží jako Pinocchiův průvodce a jeho „svědomí“; Modrá víla; Poctivec John; racek Sofia a Vozka.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Nimic

Profesionální violoncellista (Matt Dillon) se v metru setkává s cizincem, a toto setkání má pro jeho život nedozírné a dalekosáhlé následky.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Obi-Wan Kenobi: Jediův návrat

Tento speciál zkoumá návrat Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywlakera na obrazovky, jakož i Ewana McGregora a Hayena Christensena do jejich klasických rolí. Režisérka Deborah Chow vede herce a štáb při tvorbě nových hrdinů a padouchů, kteří ožívají jako nové ztělesnění oblíbených postav Hvězdných válek, jakož i epický příběh, který dramaticky propojuje ságu filmů.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Dnes nejčtenější

.