Zavřít reklamu

Osmá hodina právě odbila a to znamená jediné, v ČR a SR právě oficiálně začal prodej iPhone 14 Pro a iPhone 14. Dnešním dnem budou také kurýrní společnosti rozvážet předobjednané kusy všem, kteří stihli takzvanou první vlnu předobjednávek a objednali si svůj iPhone 14 včas. Pokud jste si však do dnešního dne nestihli udělat předobjednávku, budete si s největší pravděpodobností muset na telefon ještě počkat. Dle našich informací se totiž kusy, které jdou do volného prodeje počítají spíše v jednotkách až desítkách než ve stovkách nebo tisících. Zájem je pak především o iPhone 14 Pro, který na Apple.cz hlasí v podstatě u všech variant s výjimkou zlaté barvy dostupnost za 4-5 týdnů.

Apple dnes začal prodávat také Apple Watch Series 8 a Apple Watch SE 2. Od 23. září se do prodeje dostanou také AirPods Pro 2. generace a Apple Watch Ultra. Od 7. řijna se pak dostane do prodeje také iPhone 14 Plus, jako poslední z nově představených produktů.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.