Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že se Apple chystá ke konci letošního roku světu představit novou generaci sluchátek AirPods Pro, která by měla nabídnout mimo jiné podporu bezztrátového zvuku, lepší výdrž baterie, senzory pro měření zdravotních funkcí a tak podobně. Zdá se však, že abyste mohli sluchátka využít naplno, bude třeba vlastnit některý z novějších iPhonů. 

S informací o plné kompatibilitě jen s novějšími produkty z dílny Applu přišel jako první leaker ShrimpApplePro, který se v minulosti svými předpovědmi trefil přímo do černého. Nyní se nechal slyšet, že k odemčení všech funkcí AirPods Pro 2 bude třeba minimálně iPhone 11 a novější spolu s novějšími iPady a počítači s čipy Apple Silicon. Proč tomu tak má být sice leaker neosvětlil, nicméně minimálně v případě iPhonů je pravděpodobné, že se bude to, že k některé z funkcí bude třeba čip U1, jelikož právě ním iPhony 11 a novější disponují.

Ačkoliv je v tuto chvíli velmi těžké jakkoliv předvídat, kdy přesně Apple s novými AirPods Pro 2 přijde, jako nejpravděpodobnější termín se jeví hned září, kdy by je mohl ukázat spolu s iPhony 14 a Apple Watch 8 coby dokonalý doplněk k nim. Záleží nicméně zejména na tom, jak schopný z hlediska výroby bude dodavatelský řetězec. Pokud se totiž objeví potíže, které výrobu prodlouží či dokonce zastaví, je jasné, že zářijové představení je holé sci-fi. 

Dnes nejčtenější

.