Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Townsmen Premium

Řadíte se mezi milovníky strategických her, ve kterých musíte budovat své vlastní město a potýkat se s různými nástrahami? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se přinejmenším měli podívat na hru Townsmen Premium. V této hře budete muset zajistit uspokojení pro vaše občany, těžit materiály, spravovat farmy, vybírat daně a potýkat se s přírodními katastrofami.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Crying Suns

Milovníkům RPG a strategií by rozhodně neměla uniknout parádní sleva na zajímavý titul Crying Suns. V této hře se zhostíte role velitele vesmírné flotily a vydáte se na průzkum tajuplného království. Postupně budete odhalovat mysteriózní pravdu, přičemž na vás čeká spousta úkolů.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Kingdom Rush Origins HD

Jednou z aplikací, kterou si nyní můžete pořídit se slevou, je Kingdom Rush Origins. V tomto takzvaném tower defense titulu budete muset bránit vaši základnu a strategicky proto rozmisťovat ochranné zdroje, které vás následně uchrání před útoky nepřátel. Hra je k dispozici pro iPad.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Raiders of the North Sea

Fanoušky strategií by pak mohla potěšit dnešní sleva na zajímavou hru Raiders of the North Sea. Jedná se o adaptaci úspěšné deskové hry, kdy se vydáte na vikingské dobrodružství. Vaším úkolem bude sestavit posádku pro vaši loď, se kterou následně budete plenit za cílem získání zlata a slávy.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Star Traders: Frontiers

Dnešní sleva na titul Star Traders: Frontiers potěší především milovníky zábavných RPG strategií. V této hře se zhostíte role kapitána vesmírně lodi a vydáte se na průzkum neznámého vesmíru. Přitom budete velet celé posádce, rozdávat příkazy a potýkat se s náročnými úkoly i mimozemskými silami.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Football Manager 2022 Mobile

Milovníky fotbalu zaručeně potěší sleva na hru Football Manager 2022 Mobile. V tomto titulu se zhostíte role hlavního trenéra vašeho oblíbeného mužstva a váš úkol bude jasný. Budete totiž muset mužstvo přivést k co možná nejvíce úspěchům. Přitom se budete vypořádávat s formou, plánovat strategie na jednotlivé zápasy a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Terraforming Mars

Ve hře s názvem Terraforming Mars bude vaším úkolem přeměnit rudou planetu na obyvatelné místo. Čeká vás důmyslné shánění a správa všech možných zdrojů a surovin, stejně jako promyšlené a správné využívání všech možných technologií k tomu, abyste mohli úspěšně zahájit osídlení Marsu.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.