Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Dead by Daylight (Win)

Řadíte se mezi milovníky hororových survival her? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla uniknout dnešní sleva na populární titul Dead by Daylight. V této multiplayer kooperaci budete hrát v režimu 4 versus 1, kdy jeden zastává roli vraha a musí ostatní dostat. Druhý tým přitom musí pomocí spolupráce uprchnout, což ale není tak úplně jednoduché.

  • Původní cena: 19,99 € (7,99€)

Witch It (Win)

Hra s názvem Witch It! vás přenese do světa kouzel a čar. V této hře proti sobě stojí lovci a čarodějnice, přičemž lovci mají za úkol najít schovávající se čarodějnice, které se navíc snaží na vesnice lovců sesílat své kletby.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dead Island Definitive Edition (macoS + Win)

Pokud máte chuť na pořádnou zombie řežbu, můžete si dnes na Steamu pořídit ve slevě titul Dead Island Definitive Edition, ve kterém se ocitáte na tropickém ostrově, plném krvežíznivých nemrtvých. Váš cíl je jediný: přežít.

  • Původní cena: 19,99 € (3,99 €)

Resident Evil 3 (Win)

Dnes si můžete ve slevě na Steamu zakoupit také hru Resident Evil 3. Jill valentine je jedna z posledních přeživších v Racoon City. Společnost Umbrella ale nechce žádné přeživší ani svědky, proto se rozhodne vypustit svou ultimátní tajnou zbraň – Nemesis.

  • Původní cena: 39,99 € (15,99 €)

NBA 2K22 (Win)

Milovníky basketballu zajisté potěší dnešní sleva na titul NBA 2K22. Zapojte se do baskateballové ligy a na vlastní kůži si vyzkoušejte tréninky, zápasy, a zkrátka vše, co patří k životu basketballového hráče.

  • Původní cena: 99,99 € (32,99 €)

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.