Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nadchnul vás nedávno odhalený MacBook Pro M2 a rádi byste si jej pořídili co možná nejdříve? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Počínaje dneškem totiž začali autorizovaný prodejci Apple produktů přijímat na tento stroj objednávky s tím, že doručovat jej zákazníkům začnou už příští pátek. Pokud si chcete novinku zajistit mezi prvními na Slovensku, je jednou z nejlepších možností, jak toho docílit, iStores.sk. Jakožto přední Apple Premium Reseller totiž zpravidla dostává od Applu na sklad relativně slušné množství novinek, díky čemuž tak bývá schopen uspokojit spousty zákazníků. Samozřejmě však platí, že čím dřív stroj objednáte, tím dřív jej dostanete a naopak budete-li váhat, můžete čekat i déle než do příštího pátku. 

MacBook Pro M2 na iStores.sk předobjednáte zde

PR-mbp13

Nejen kvůli novému MacBooku byste však měli na iStores.sk zavítat. Den otců je za totiž dveřmi a tak je na víc než na čase sehnat pro vašeho tatínka nějaký ten dárek. Že nevíte, co mu dát a že už na přemýšlení nemáte moc času, protože den otců připadá na neděli 19. června? Pak pro vás máme super tip. Skvělým dárkem (nejen) ke Dni otců jsou Apple Watch, které lze nyní u iStores sehnat za dobré ceny a to i na splátky.

pr-den-matiek

Díky Apple Watch může váš táta vést aktivnější a zdravější život, ale také s vámi být více ve spojení, jelikož jí díky notifikacím neunikne žádná zpráva od vás. Díky senzorům pro monitoring zdravotních funkcí či pro rozpoznání pádu si navíc můžete být jistí tím, že jsou jí Apple Watch schopné pomoci jak s hlídáním zdraví, tak i v případě zdravotních indispozicí a pádu. Zkrátka a dobře, je toho opravdu mnoho, čím mu mohou Apple Watch vylepšit život. Co se týče modelů, které jsou v současnosti k dispozici, u iStores můžete vybírat konkrétně z Apple Watch Series 7 a to už od 379 € nebo 9 € měsíčně, Apple Watch SE už od 269 € či 7 € měsíčně nebo Apple Watch Series 3 už od 219 € či od 5 € měsíčně. Rozhodně je tedy z čeho vybírat.

Apple Watch u iStores seženete zde

Dnes nejčtenější

.