Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Popularita elektrických koloběžek strmě stoupá. Díky tomu jsou také podstatně přístupnější a pořídíte je již doslova za pakatel. Pokud nad pořízením takovéto koloběžky právě uvažujete, pak pozorně zbystřete – tento článek je tím pádem přímo pro vás. V rámci současných speciálních slev na e-shopu Cafago si totiž můžete přijít na nesmírně oblíbenou elektrokoloběžku Navee N65 500W, která je momentálně k dispozici s parádní slevou.

Elektrokoloběžka Navee N65 500W se může pochlubit hned řadou parádních vlastností. Jak již navíc i název napovídá, jejím jádrem je 500W elektromotor, který se nezalekne ani 25° stoupání a zajistí rychlost až 25 km/h. S motorem jde samozřejmě ruku v ruce i samotná baterie. Výrobce v tomto ohledu vsadil na 48V/12,5Ah lithiovou baterii s dojezdem až 65 kilometrů, který je ovšem podpořen i rekuperací z brzd. Právě brzdy jsou poměrně důležitou součástí elektrokoloběžky. U modelu Navee N65 500W proto najdeme duální systém pro zajištění co možná největší bezpečnosti a největší efektivity. Konkrétně vepředu se nachází elektronická ABS brzda, zatímco na zadním kole najdeme tradiční (mechanický) kotouč. Za zmínku také rozhodně stojí 10″ pneumatiky, poctivé odolné provedení s nosností až 120 kg nebo řadu bezpečnostních prvků v podobě LED osvětlení (včetně brzdových světel). Koloběžku jde také v okamžiku složit a přenášet.

Pokud tedy hledáte kvalitu za nejlepší cenu, pořízením modelu Navee N65 500W chybu rozhodně neuděláte. Samotný výrobce si totiž zakládá na maximální možné kvalitě a elegantně tak kombinuje funkčnost s designem. Jak už jsme navíc zmínili výše, nyní máte skvělou příležitost pro pořízení této elektrokoloběžky. Díky exkluzivní slevě pro naše čtenáře na koloběžce můžete ušetřit téměř 5 tisíc korun! Jednoduše v košíku stačí zadat slevový kód ve znění TC495 a cena se z původních 18 tisíc sníží na pouhopouhých 13,4 tisíc korun. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

E-shop Cafago navíc tento model odesílá z polského skladiště, tudíž se nemusíte bát o doručení – elektrokoloběžku budete mít doma prakticky lusknutím prstu. Je v tom však i jeden háček. Akce už totiž platí pouze dva dny, nebo do vyprodání zásob! Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost a připravte se na léto plné zábavy a pohybu.

Elektrokoloběžku Navee N65 500W zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.