Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Láká vás elektromobilita, ale rádi byste si jí nejprve vyzkoušeli co možná nejlevněji, avšak zároveň na stroji, který stojí skutečně za to? Pak pro vás máme tip na kousek, který rozhodně smysl dává. Je jím konkrétně koloběžka NAVEE N65, kterou lze nyní navíc získat za super cenu.

NAVEE N65 je designově velmi povedená elektrický koloběžka, která je ideální pro každodenní dopravu. Je vybavena výkonným 500W motorem, který vám umožní dosáhnout rychlosti až 25 km/h, a baterií, která vám poskytne dojezd až 65 kilometrů na jedno nabití. Koloběžka má také 10“ kola a odpružení, které vám zajistí pohodlnou jízdu i na nerovném terénu. NAVEE N65 je navíc skladná, takže ji snadno přenesete do MHD nebo do kufru auta. Koloběžka je vybavena LED světly, která vám zajistí bezpečnost i za tmy. Certifikace IPX4 zase zajišťuje bezproblémový provoz při dešti a vlastně jediný limit, který je třeba dodržet, je ten váhový – koloběžka totiž uveze maximálně 120 kg osobu. 

Dalším benefitem této koloběžky je fakt, že nabízí dva jízdní režimy, které se od sebe liší maximální rychlostí. Pokud chcete jet rychle, zvolíte režim s maximální rychlostí 25 km/h, avšak pokud vám jde o dojezd, k dispozici je režim s maximální rychlostí 15 km/h, který je zároveň logicky bezpečnější. A když už mluvíme o bezpečnosti, potěší zde například i kvalitní osvětlení, díky kterému budete na silnici vidět, a v neposlední řadě systém duálních brzd, díky kterým je koloběžka brzděna jak na přední, tak zadní nápravě a tím máte zajištěnou vysokou bezpečnost. 

Jste-li hračičky, určitě vás potěší fakt, že lze koloběžku napojit na aplikaci Go Navee, která vám zobrazí nejrůznější statistiky z ní v čele s ujetou vzdáleností, základní diagnostikou a tak podobně. Je tedy rozhodně o co stát. Pokud hledáte elektrickou koloběžku, která je ideální pro každodenní dopravu, NAVEE N65 je skvělou volbou.

Běžná cena této koloběžky je 743,07 euro, avšak nyní jí lze sehnat už za 529 euro. To ale stále není vše. Pokud totiž použijete slevový kód GMKS3, vyjde vás jen na 495 euro! A to navíc s dopravou z Polska, díky čemuž jí zde budete mít doslova za pár dní. 

Koloběžku můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.