Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Návrat do Cold Mountain

Na úsvitu Americké občanské války vstupují muži z Cold Mountain v Severní Karolíně spěšně do armády Konfederace. Ada slíbila, že počká na Inmana, ale jak se válka protahuje a na dopisy nepřichází odpovědi, musí v sobě najít sílu k přežití, která by motivovala její zoufalý boj o udržení rodinné farmy. Na své dlouhé cestě domů se Inman probíjí rozpadající se Konfederací a setkává se s lidmi z nejrůznějších prostředí, z nichž jsou mu někteří ochotni pomoct a jiní se mu staví do cesty.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Návrat do Cold Mountain pořídíte zde.

Emma

Emma Woodhouseová patřící k anglické smetánce 19. století žije na panství Hartfield v Highbury u Londýna se svým ovdovělým otcem, který ji bezmezně rozmazluje. Podle Emmy je nejkrásnějším darem na Zemi najít si svůj protějšek. Když se jí podaří přispět ke svatbě své vychovatelky s panem Westonem, začne se svobodná Emma nudit a rozhodne se plánovat život druhým. Je obratnou manipulátorkou a sebejistou dohazovačkou a snaží se ovlivnit své okolí. Její obětí se stane debutantka Harriet Smithová, která vyrůstala jako schovanka u cizích lidí.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • angličtina

Film Emma pořídíte zde.

Dobrý Will Hunting

Nejbrilantnější mozek elitní americké univerzity není student ale mladík, co umývá podlahy. Svéhlavému géniovi z chudého prostředí Willu Huntingovi se nedaří vypořádat se s životními lekcemi. Po už kolikátém střetnutí se zákonem je Willovou poslední šancí profesor psychologie, který je zřejmě jediným, kdo se s ním dokáže sblížit. Will je donucen vyrovnat se se svou minulostí a zjišťuje, že on sám je svým vlastním zádrhelem.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Dobrý Will Hunting pořídíte zde.

Chicago

Roxie Hartová je nevýznamnou chorusovou tanečnicí, která by pro slávu zabíjela. Když však skutečně zabije, ocitne se za mřížemi po boku kabaretní hvězdy Velmy Kelly, která s pomocí nápaditého právníka Billyho Flynna strhla media na svou stranu. Flynn se ujme i případu Roxie a udělá z ní absolutní bulvárovou senzaci, což vede k rivalitě a souboji obou slávychtivých žen.

  • 59,- vypůjčení, 69,- zakoupení
  • angličtina, čeština

Film Chicago pořídíte zde.

Vzkříšení démona

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.

  • 39,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Vzkříšení démona pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.