Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte rádi netradiční kryty, pouzdra či řemínky? Pak pro vás máme tip na příslušenství, které vaše požadavky splňuje naprosto dokonale. Řeč je konkrétně o produktech značky Njord, které jsou vyrobeny z pravé lososí kůže. A právě teď jsou na Alze v extrémních slevách. 

NJORDa6_5

Lososí kůže se vyznačuje svou extrémní odolností, ale taktéž jemností a velmi zajímavým vzhledem. Super je, že Njord využívá jen kůži, která by byla jinak vyhozena, protože je vedlejším produktem rybolovu. Produkty jsou tím pádem naprosto ekologické a vy si tak můžete být jisti, že kvůli nim nic záměrně nezemřelo. Dalším benefitem produktů značky Njord je jejich vysoká odolnost proti pádům – například kryty disponují americkou armádní certifikací, která vám zajistí, že se s nimi jen tak něco nestane. U krytů pro iPhony 13 (Pro) je pak samozřejmostí integrovaný MagSafe prstenec podporující magneticky přichytitelné příslušenství. Zkrátka a dobře, myslelo se na vše. 

NJORDa6_1

Pokád vás designově příslušenství Njord zaujalo, vězte, že na Alze jej můžete nyní sehnat i o více než třetinu levněji. Ale pozor, akce běží jen tento týden (konkrétně do pátku) a je navíc kusově omezená. Svůj kousek si tak raději ulovte co nejdříve. 

Příslušenství Njord lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.