Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Když hledáte perfektní koupelnové váhy, máte k dispozici mnoho možností. Můžete si vybrat od neuvěřitelně jednoduchého modelu až po vysoce pokročilou a sofistikovanou technologii, která bude měřit vaši váhu nebo dokonce sledovat, kolik tuku je nad jinými věcmi, jako je svalová hmota! Je těžké najít tu správnou koupelnovou váhu, ale naštěstí tu máme pár rad, jak na to.

  1. Přesnost. Přesné vážení je výsledkem mnoha různých faktorů, mimo jiné včetně toho, jak malý předmět lze vážit, zda se tak již dříve dělalo a jaký typ nebo modelové měřítko používáte.
  2. Použijte. Vzhledem k tomu, že váhy mohou měřit více než jen vaši váhu, možná vás zajímá, jaké další údaje ukládají. Některé novější modely mají další funkce, jako je index tělesné hmotnosti (BMI), úroveň hydratace a hustota kostí, které lidem, kteří je potřebují, poskytnou úplnější obraz informací o zdraví!
  3. Rozpočet. Při nákupu váhy je důležité, abyste si pořídili váhu té nejvyšší kvality. Pokud jsou ceny příliš nízké, neexistuje způsob, jak mohou splnit své sliby a vaše očekávání budou také snížena.

Jsme tu, abychom vám pomohli najít perfektní řešení pro regulaci hmotnosti! Víme, že vybrat jen jeden produkt se může zdát jako obtížný úkol, ale nebojte se, sestavili jsme pro vás několik nejlépe hodnocených chytrých modelů.

Withings Body + Digital

the-withings-body+-digital

Withings Body + Digital Scale je jedinečný a inovativní produkt, který lze používat mnoha různými způsoby. Je kompatibilní s mnoha oblíbenými aplikacemi pro chytré telefony, takže můžete bez problémů sledovat svá data. Navíc má funkce sledování těhotenství a režim pro sportovce, aby byl ještě univerzálnější. Jedinou nevýhodou je, že ke správnému fungování vyžaduje připojení, což může pro některé lidi znesnadnit použití. Celkově je ale Body + Digital Scale mocný nástroj, který vám může pomoci zůstat zdravý a motivovaný.

Bluetooth váha Renpho

the-renpho-bluetooth-scale

Renpho Bluetooth Scale je vysoce přesná váha, která je kompatibilní s mnoha různými aplikacemi pro chytré telefony. Má několik senzorů, které vám pomohou získat co nejpřesnější údaje o hmotnosti, a obsahuje protiskluzovou stabilizační podložku, která ji udrží na místě. Pozor však na to, že výrobce varuje, že sklo se může při kontaktu snadno rozbít. Váha zobrazuje pouze vaši váhu na obrazovce; pro ostatní metriky budete muset použít doprovodnou aplikaci.

Digitální koupelnová váha Ozeri Rev 400

the-ozeri-rev 400digital-bathroom-scale

Digitální koupelnová váha Ozeri Rev 400 je nejlepší volbou pro každého, kdo hledá kvalitní digitální koupelnovou váhu. Osvětlený LCD displej usnadňuje odečítání vaší hmotnosti, zatímco nadměrně velká a stabilní platforma zajišťuje, že při šlapání zůstanete v rovnováze. A co víc, je tu dokonce i alarm, který vám připomene váš plán vážení! Tato váha je kalibrována ručně, takže může vyžadovat větší údržbu než jiné váhy, ale s mnoha funkcemi stojí za to. Navíc, na rozdíl od jiných vah, které shromažďují data přes WiFi nebo Bluetooth, tato nemá žádné možnosti připojení – což znamená, že vaše soukromí je chráněno.

Chytrá váha HUAWEI

the-huawei-smart-scale

HUAWEI Scale 3 je perfektní způsob, jak sledovat svou váhu a složení těla. Váha se velmi snadno používá a lze do ní uložit až 16 uživatelských profilů. Je vybavena několika skvělými funkcemi, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů v oblasti hubnutí. Za prvé, váha poskytuje přesné měření procenta tělesného tuku. Vypočítává také váš BMI a umožňuje vám jej připojit k aplikaci HUAWEI Health přes Bluetooth, abyste měli přístup ke všem těmto informacím na jednom místě. Váha má také vestavěnou funkci Bluetooth, která vám umožní synchronizovat vaše data s aplikací Huawei Health.

Budoucnost je tady a váhy roku 2021 jsou vám nyní k dispozici. Všechny nejlepší váhy pro vážení mají své klady a zápory – takže než si koupíte takovou, která bude vyhovovat vašim potřebám, ujistěte se, že víte, jaké funkce vám budou nejlépe vyhovovat!

Dnes nejčtenější

.