Zavřít reklamu

K práci se soubory a složkami můžete na svém iPhonu samozřejmě pohodlně a efektivně využívat nativní aplikaci Soubory. Ne každému ale tento nástroj vyhovuje. Pokud i vy patříte mezi uživatele, kteří hledají správnou aplikaci pro práci se soubory, můžete se nechat inspirovat naší dnešní pěticí návrhů.

Good Reader

Aplikace Good Reader představuje skvělý a efektivní nástroj k práci se soubory. Můžete ji využít ke čtení a správě dokumentů ve formátu PDF, ale také pro práci se soubory v ostatních formátech. Good Reader si poradí se soubory ve formátu Office, HTML, s multimediálními soubory a spoustou dalšího. Umožňuje jejich nahrávání, stahování i synchronizaci, a spolupracuje také s řadou cloudových úložišť.

Aplikaci Good Reader stáhnete za 25 korun zde.

FE File Explorer

FE File Explorer je výkonný správce souborů pro váš iPhone a iPad. Nabízí možnost práce jak s místními soubory, tak i se soubory, uloženými na vašem iPhonu, tak i se soubory na NAS úložištích nebo ve vašem počítači. S pomocí této aplikace můžete sdílet soubory, streamovat mediální obsah, a provádět potřebnou správu souborů.

Aplikaci FE File Explorer stáhnete bezplatně zde.

Amerigo File Manager

Dalším skvělým nástrojem pro práci se soubory na vašem iPhonu je Amerigo File Manager. Tato aplikace spolupracuje jak s vaším iPhonem, tak i s řadou cloudových úložišť, a umožňuje také ukládání souborů přímo z e-mailových zpráv. Amerigo File Manager umožňuje také vytváření virtuálních složek, četbu dokumentů ve formátu PDF, nabízí podporu gest, práci s archivy a mnoho dalšího.

Aplikaci Amerigo File Manager stáhnete bezplatně zde.

Total Files

Total Files je užitečný správce souborů pro iOS zařízení, který nabízí také možnost práce s dokumenty ve formátu PDF a podporu cloudových úložišť. S pomocí Toal Files můžete otevírat a spravovat celou řadu různých souborů, využívat funkci prohlížeče s historií a záložkami, pracovat s archivy, ale třeba také využít zabezpečení za pomoci číselného kódu.

Aplikaci Total FIles stáhnete bezplatně zde.

Documents by Readdle

Documents by Readdle je multifunkční aplikace, která umožňuje základní i pokročilou práci se soubory. Můžete zde prohlížet dokumenty nejrůznějších formátů, přehrávat multimediální soubory, stahovat a nahrávat soubory, nebo třeba aplikaci propojit s vaším oblíbeným cloudovým úložištěm. Aplikace si také umí poradit s archivy, přenosem souborů z nedalekých zařízení a celou spoustou dalších úloh.

Aplikaci Documents by Readdle stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.