Zavřít reklamu

Světoznámá automobilka Lamborghini v současné době slaví padesáté narozeniny svého sportovního vozu Countach. Při této příležitosti zveřejnila novou sérii videí, ve kterých účinkuje také řada inspirativních osobností ze všech možných oborů. V nejnovějším videoklipu, který byl vydán v rámci této série, se objevil také bývalý šéf marketingu společnosti Apple Phil Schiller.

Phil Schiller už v současné době na pozici šéfa marketingu firmy Apple nepůsobí. Cupertinská společnost mu v létě loňského roku udělila prestižní titul Apple Fellow. Schiller ve zmíněném videoklipu mimo jiné například pronáší, že inovativní produkty, které odolají zkoušce času, jsou nejenom skvělou ukázkou výborně zvládnutého designu, ale představují také řešení jistého problému. „V Applu rádi fungujeme na pomyslné křižovatce technologie a svobodného umění, a myslím si, že tato křižovatka je úžasným místem k existenci. Není to jen tvorba něčeho – musíte to také dělat způsobem, který bude mít nějaký význam v životě lidí.“.

Na webu společnosti Lamborghini lze také nalézt video s otázkami a odpověďmi. V tomto videu Schiller například označuje iPod za projekt, na který je nejpyšnější. Padne zde i otázka ohledně toho, zda preferuje elektrovozy nebo automobily, poháněné plynem. Na tuto otázku Schiller upřímně odpovídá, že ačkoliv byl vždy příznivcem spalovacích motorů, začíná se pomalu připravovat na elektriku, a je podle svých slov nadšený z toho, co výrobci jako je Lamborghini dokáží na tomto poli nabídnout. Automobilka Lamborghini má podle dostupných zpráv v plánu přijít s vlastním elektoautomobilem po roce 2025.

Dnes nejčtenější

.