Zavřít reklamu

Tisková zpráva: V dnešní době iPhone nebo jakýkoliv jiný telefon neslouží jen ke komunikaci. Platíte s ním, máte v něm jízdenky a nejspíš bude i nositelem nejrůznějších potvrzení týkajících se očkování a testů na covid. Je to skvělé, ale jen do chvíle, kdy vám baterie náhle „exne“. Potom se můžete ocitnout v pěkné rejži.

U nových telefonů náhlé vybití příliš nehrozí. Kapacita i spolehlivost nových baterií je na vysoké úrovni. Potíže však nastávají s přibývajícím stářím přístroje. I ten nejlepší akumulátor vydrží omezený počet cyklů nabití a kapacita postupně klesá. Časem se přistihnete, že bez powerbanky raději nevycházíte z domu. Opotřebovaná baterie navíc často vypoví službu naprosto nečekaně. 

Řešení je pouze jedno a dost radikální: včasná výměna baterie, která vašemu iPhonu vrátí původní kondici na další roky.

výměna baterie iPhone 8

Jak poznám, že baterie odchází do křemíkového nebe?

Baterie libovolného modelu iPhone vydrží v dobrém stavu až několik let. Časem se však objevují tyto příznaky opotřebení:

  • Procenta baterie podezřele rychle klesají
  • Předčasné vypínání

V pokročilém stádiu se setkáte s těmito projevy:

  • iPhone se po připojení nabíječky neustále restartuje
  • Kompletně vybitý iPhone se nezapíná ani po několika hodinách na nabíječce

Poslední dva body jsou už v podstatě klinická smrt, při které se z drahého telefonu stává drahé těžítko. Výměna naštěstí není drahá ani netrvá zbytečně dlouho. Budete však muset navštívit servis. Baterie není běžně přístupná a v telefonu je instalována napevno. Bez nářadí a odborných znalostí to raději nezkoušejte.

Výměna baterie probíhá na počkání, zhruba za 15 minut je hotovo!

Patnáct minut není dlouhá doba. Nudit se u nás nebudete ale ani sekundu. Pohodlné křeslo, něco ke čtení a Wi-Fi zdarma je vám plně k dispozici v našem odpočinkovém koutku. Pro novou baterii můžete přijít kdykoliv během otevírací doby. Bez potíží vyřešíme i akutní poruchy. Pro váš komfort se ale můžete objednat na určitý čas. V takovém případě máte jistotu, že půjdete přednostně na řadu.

připojení baterie iPhone 8

Proč výměna baterie u nás?

Používáme kvalitní a schválené komponenty. Při výměně garantujeme:

  • Instalaci certifikované baterie – stejná kvalita a kapacita jako originál (ukazatel nabití funguje spolehlivě jako s původní baterií)
  • Nebudeme váš iPhone patlat lepidlem – používáme pouze originální instalační technologii od Apple, která fixuje baterii a odvádí přebytečné teplo pomocí originálních lepivých proužků, čímž se zvyšuje životnost veškeré elektroniky

Je úplně jedno s jak starým iPhone přijdete. Nová baterie mu vrátí kondici, kterou měl na samotném začátku. Zároveň vám můžeme nabídnout všechny další servisní úkony nebo si můžete prohlédnout doplňky pro iPhone, kterých máme doslova plný obchod!

Sleva na iPhone Servis - Tvrzenýsklo.cz

Dnes nejčtenější

.